ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η «χορευτική» τούμπα της Βάνιας με τη χρυσή τηλεόραση αγκαλιά (βίντεο)

Η «χορευτική» τούμπα της Βάνιας με τη χρυσή τηλεόραση αγκαλιά (βίντεο)

Νευρικό γέλιο έπιασε τον Νίκο Μουτσινά και τη Ματίνα Νικολάου, έπειτα από μια «χορευτική» τούμπα της Βάνιας στο πλατό της εκπομπής.

Ήταν θέμα χρόνου να δούμε τη Βάνια να πέφτει φαρδιά πλατιά στο στούντιο της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», την ώρα που ο Νίκος Μουτσινάς την… εκτοξεύει μαζί με τη χρυσή τηλεόραση.

Η Ματίνα Νικολάου ως Βάνια έχει επιλέξει να φορά χαμηλά παπούτσια, αφού η στιγμή της απονομής της χρυσής τηλεόρασης χρειάζεται ισορροπία και ετοιμότητα.

Στην εκπομπή της Τετάρτης, βέβαια, δεν υποψιαζόταν κανείς αυτό που θα συνέβαινε, αφού η Βάνια ντυμένη «πρίμα μπαλαρίνα» φορούσε ποέντ. Όταν όμως ο Νίκος Μουτσινάς άρχισε να την περιστρέφει, εκείνη έχασε την ισορροπία της και έπεσε κάτω, προσφέροντας μια μεγαλοπρεπή τούμπα στο τηλεοπτικό κοινό.

Μπαλέτο ? #kalomesimeraki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalo Mesimeraki (@kalomesimeraki) στις

Όσα ακολούθησαν την τούμπα δεν μπορούν να περιγραφούν με λέξεις, καθώς τόσο ο Νίκος Μουτσινάς όσο όμως και η Ματίνα Νικολάου αδυνατούσαν να αρθρώσουν λέξη από τα γέλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.