ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Με αυτό το κόλπο η Σάρον Στόουν κατάφερε να πάρει τον ρόλο για το «Βασικό ένστικτο» (βίντεο)

Με αυτό το κόλπο η Σάρον Στόουν κατάφερε να πάρει τον ρόλο για το «Βασικό ένστικτο» (βίντεο)

Η Σάρον Στόουν παραμένει ακόμα και σήμερα ένα σύμβολο του σεξ, με την παρουσία της στο «Βασικό ένστικτο» να εκτοξεύει την καριέρα της.

Ωστόσο η ταινία που την καθιέρωσε ήταν το «Βασικό ένστικτο» λόγω της σκηνής που έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων, στην οποία η χολιγουντιανή ηθοποιός δεν φοράει εσώρουχο.

Η Στόουν μιλώντας στην εκπομπή της Ντρου Μπάριμορ αποκάλυψε το κόλπο που έκανε για να πάρει τον ρόλο σ’ αυτήν την ταινία.

Συγκεκριμένα, είπε πως έκανε φωτογράφιση στο περιοδικό “Playboy” ώστε να καταφέρει να έχει τον ρόλο.

«Νόμιζα ότι ήταν το σωστό για μένα και ήξερα τι έπρεπε να κάνω για έχω τον ρόλο. Και μάλιστα δεν είχα ιδέα για την επιτυχία που θα ακολουθούσε».

Μετά από αυτό η ξανθιά ηθοποιός χαρακτηρίστηκε σύμβολο του σεξ και απέκτησε εκατομμύρια θαυμαστές.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.