ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

The Bachelor: Ο λόγος που η Έλενα Μπάση δεν αποχαιρέτισε τις συμπαίκτριές της – «Ήθελε να φύγει κυρία»

The Bachelor: Ο λόγος που η Έλενα Μπάση δεν αποχαιρέτισε τις συμπαίκτριές της – «Ήθελε να φύγει κυρία»

Το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου, καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», βρέθηκε η Μαγδαληνή, η οποία να υπενθυμιστεί πως αποχώρησε οικειοθελώς από το επεισόδιο της Παρασκευής (16/10) του «The Bachelor».

«Η Έλενα είχε τη διαίσθηση ότι θα έφευγε και μας είχε ήδη χαιρετήσει. Εκείνη τη μέρα μας είπε απλά να μην την χαιρετήσουμε, γιατί δε θα μπορούσε να το διαχειριστεί αυτό. Ήθελε απλά να χαιρετήσει τον Παναγιώτη και να φύγει κυρία, όπως και έκανε», είπε χαρακτηριστικά η Μαγδαληνή που αποχώρησε οικειοθελώς από το The Bachelor για την κίνηση της Έλενας Μπάση κατά την αποχώρησή της.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της τελετής των ρόδων, και ενώ υπήρχε ήδη αρκετή ένταση στην ατμόσφαιρα η Μαγδαληνή ζήτησε από τον Παναγιώτη Βασιλάκο να μιλήσουν. Εκεί του είπε πως μετά το ραντεβού τους δεν αισθάνθηκε κάτι από εκείνον και έτσι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος τη ρώτησε αν είναι σίγουρη για αυτή της την απόφαση με εκείνη να του λέει πως το έχει σκεφτεί και δεν μπορεί να της αλλάξει γνώμη.

Η πρώην παίκτρια δεν δίστασε να αποκαλύψει ποια θέλει να κερδίσει αλλά και ποια δεν θέλει να είναι η… νύφη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πιστεύω ότι θα κερδίσει η Νικολέτα, αυτή που δεν θα ήθελα είναι η Μαρίνα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαγδαληνή, με την Ναταλία Γερμανού να λέει αστειευόμενη, «Ποιος την θέλει;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.