ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

GNTM: Τι άλλο για λίγα πλάνα παραπάνω; – Ρασέλ σε Ζενεβιέβ: «Βγήκα από το αιδ@ο σου» (βίντεο)

GNTM: Τι άλλο για λίγα πλάνα παραπάνω; – Ρασέλ σε Ζενεβιέβ: «Βγήκα από το αιδ@ο σου» (βίντεο)

Κι ενώ περιμένουμε να δούμε μόδα, πασαρέλα ή κάτι σχετικό στο νέο κύκλο του GNTM, εκεί στο σταθμό μας τρολάρουν κανονικά, δείχνοντας μας δοκιμασίες από αλλού φερμένες… και συγκεκριμένα Allou Fan Park φερμένες.

Στο χθεσινό επεισόδιο είχαν την φαεινή ιδέα να φωτογραφηθούν οι παίκτες στο γνωστό πάρκο διασκέδασης. Ανέβηκαν ψηλά κι όχι σε πρόοδο, προσγειώθηκαν με κρότο και στήθηκαν μπροστά στον φωτογράφο για μια weird πόζα κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Η Ρασέλ για άλλη μια φορά άνοιξε το στόμα της και όποιον πάρει ο χάρος.

Φήμες αναφέρουν πως είναι φίλη της δικηγόρου-μοντέλο στο GNTM1-πανελίστρια-τα ξέρω όλα Μέγκι Ντρίο.

Θέλοντας λοιπόν να τραβήξει πάνω της γι’ ακόμα μία φορά τα φώτα και να είναι σίγουρη ότι τα πλάνα της θα προβληθούν στην τηλεόραση, «έριξε» μια ατάκα που δεν έχει προηγούμενο.

Έχει προηγούμενο βέβαια, αν θυμηθούμε την ατάκα της Μαρτίνας στον περσινό κύκλο, αλλά αυτό φέτος ξεπερνάει κάθε φαντασία.

«Τέλειο! Αλλά ήμουν σίγουρη ότι θα είναι τέλειο γιατί αυτή εδώ η μουρλή, εγώ είμαι δικό της παιδί κατά βάθος. Και ήμουν σίγουρη ότι θα βάλει τέτοιο κόνσεπτ στο GNTM και είναι το πρώτο επεισόδιο που δεν κοιμήθηκα, Παναγία μου. Τι είναι αυτό; Ξύπνησα για τα καλά, σ’ αγαπάω. Έχω βγει από το αιδοίο της, να ξέρετε», είπε η Ρασέλ για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί αφήνοντας κόκκαλο τους πάντες.

Η Μαρτίνα από το προηγούμενο κύκλο που χτύπησε το αιδοίο της.

Τουλάχιστον έχουν τρόπους!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.