ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΟΡΕΝ: Αυτό είναι το πρόσωπο – έκπληξη που θα αντικαταστήσει την Ρ.Μακρή στο J2US (βίντεο)

ΟΡΕΝ: Αυτό είναι το πρόσωπο – έκπληξη που θα αντικαταστήσει την Ρ.Μακρή στο J2US (βίντεο)

H Ραχήλ Μακρή έδωσε το παρών στην πρεμιέρα του J2US δίπλα στον Ηλία Βρεττό, όμως δεν θα υπάρξει συνέχεια στην συγκεκριμένη συνεργασία.

Μια είσοδος που αναμένεται, σε κάθε περίπτωση, να συζητηθεί καθώς η γοητευτική παρουσιάστρια απέχει την παρούσα περίοδο από το τηλεοπτικό γίγνεσθαι!

«Το όνομα που παίρνει τη θέση της Ραχήλ Μακρή, όχι προσωρινά όπως ειπώθηκε, είναι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Ήδη έχει ξεκινήσει πρόβες με τον Ηλία Βρεττό προκειμένου να εμφανιστεί και live στο σόου του Σαββάτου» τόνισε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha. «Αυτό έχει τελειώσει και η Ραχήλ Μακρή δεν θα είναι στο σόου για τους λόγους που όλοι ξέρουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναμένουμε να δούμε την είσοδο από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο J2US.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.