ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

The Bachelor: «Κράτησα επίπεδο και δεν ξεμαλλιάστηκα» λέει η Έλενα Μπάση (βίντεο)

The Bachelor: «Κράτησα επίπεδο και δεν ξεμαλλιάστηκα» λέει η Έλενα Μπάση (βίντεο)

Για την εμπειρία της στο Bachelor αλλά και τις σχέσεις που είχε με τα υπόλοιπα κορίτσια που διεκδικούσαν την… καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου μίλησε η Έλενα Μπάση.

«Ήμασταν το κλουβί με τις τρελές. Κοίταξε αν κρίνω από τον εαυτό μου, είμαι κι εγώ λίγο τρελούλα. Ήταν ωραίο το κλουβάκι αυτό. Γνώρισα πάρα πολύ ωραίους ανθρώπους και κάποιους δημοσιογράφους από πίσω που κάνουν εξαιρετική δουλειά. Το έχω ξαναπεί αυτό, δεν είχα καμία αντίπαλο, δεν έβλεπα καμία. Απλά τις έβλεπα κάποιες στιγμές επιλεκτικά. Είδα αντιδράσεις γυναικών πιο μεγενθυμένες. Αντέδρασα υπερβολικά στο τελευταίο επεισόδιο αλλά κράτησα επίπεδο και δεν την ξεμάλλιασα την Αναστασία). Με την Χριστίνα αντέδρασα στιγμιαία με το πρόβατα, όπως και για πολλά άλλα πράγματα, και πρέπει να κοντρολάρει τον αυθορμητισμό της. Αλλά κατά τα άλλα είναι ένα υπέροχο πλάσμα», ανέφερε η Έλενα Μπάση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.