Big Brother: Συγκλόνισε η ιστορία της Ραμόνα – Ο θάνατος που σημάδεψε την ζωή της (βίντεο)

Big Brother: Συγκλόνισε η ιστορία της Ραμόνα – Ο θάνατος που σημάδεψε την ζωή της (βίντεο)

Σε μία συγκινητική αποκάλυψη για την ζωή της προχώρησε η Ραμόνα στο χθεσινό live του Big Brother, όπου βρέθηκε στο μπλε δωμάτιο και μίλησε για όλους τους σημαντικούς σταθμούς της ζωής της.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, την περίεργη σχέση που είχε με τον πατέρα της και τις εντάσεις που υπήρχαν ανάμεσά τους. Ακόμη μίλησε για τον θάνατο της μαμάς της καθώς και σε ένα σοβαρό τροχαίο που είχε που την ανάγκασε να μείνει στο νοσοκομείο για αρκετό καιρό.

Μάλιστα, όπως είπε όταν βγήκε από το νοσοκομείο ενημερώθηκε για το θάνατο του σκύλου της στον οποίο είχε ιδιαίτερη αδυναμία λέγοντας πως αυτό την ανάγκασε να μείνει για ακρετό καιρό στο σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν με πόνεσαν όλα αυτά που είχαν συμβεί στο σώμα μου όσο με πόνεσε το γεγονός ότι με ενημέρωσαν πως είχα “χάσει” τον σκύλο μου. Έναν χρόνο σχεδόν ήμουν κλεισμένη στο σπίτι μου, είχα κατάθλιψη» είπε χαρακτηριστικά. Μίλησε ακόμη και για τους δυο μεγάλους έρωτές της καθώς και τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.