ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

J2US: Αποχώρησε το «κορμί» Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Μετά την πιο «καυτή» εμφάνιση (βίντεο)

J2US: Αποχώρησε το «κορμί» Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Μετά την πιο «καυτή» εμφάνιση (βίντεο)

Χθες, πραγματοποιήθηκε το δεύτερο live του J2US και το πρώτο στο οποίο οι παίκτες βαθμολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή και ψηφίστηκαν από το τηλεοπτικό κοινό διεκδικώντας την παραμονή τους στο show.

Όλα τα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν. Άλλοι τα πήγαν πολύ καλά και άλλοι λιγότερο. Ωστόσο ένα είναι το ζευγάρι που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχαιρέτησε οριστικά το show.

Τα δυο ζευγάρια που βρέθηκαν στο τέλος να διεκδικούν την παραμονή τους είναι ο Τριαντάφυλλος με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με τη Ζόζεφιν. Εκείνοι που τελικά βρέθηκαν εκτός του J2US είναι ο Τριαντάφυλλος με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ο Τριαντάφυλλος δήλωσε ότι έπρεπε να διαλέξουν πιο λαϊκά τραγούδια γιατί εκεί η Ευρυδίκη είναι καλύτερη αλλά δεν πειράζει αφού ήρθαν στο παιχνίδι για έναν σκοπό κι έβαλαν το λιθαράκι τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.