ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

The Voice: Τραγούδησε μαζί με τη γιαγιά της στη σκηνή και «έκλεψε» τις εντυπώσεις (βίντεο)

The Voice:  Τραγούδησε μαζί με τη γιαγιά της στη σκηνή και «έκλεψε» τις εντυπώσεις (βίντεο)

Η Βίκυ Κυριακίδου από την Καβάλα ανέβηκε χθες στη σκηνή του The Voice.

Το 20χρονο κορίτσι, που έχει κάνει μαθήματα στο παραδοσιακό τραγούδι και τη βυζαντινή μουσική, βρέθηκε στα blind auditions του The Voice of συνοδευόμενη από τη μητέρα και τη γιαγιά της. Οι coaches που γύρισαν ήταν η Έλενα Παπαρίζου με τον Πάνο Μουζουράκη, που άρχισαν να τη διεκδικούν.

Λίγο πριν αποφασίσει, όμως, η Βίκυ Κυριακίδου ζήτησε από τους τέσσερις κριτές του The Voice να ανεβεί και η γιαγιά της στη σκηνή μιας και, όπως τους ενημέρωσε έχει πολύ ωραία φωνή και έχουν συνυπάρξει στην ίδια χορωδία. Έτσι κι έγινε, η γιαγιά της διαγωνιζόμενης ανέβηκε στη σκηνή του The Voice και τραγούδησαν μαζί ένα παραδοσιακό τραγούδι.

Η κ. Ελένη τραγούδησε με την εγγονή της το παραδοσιακό τραγούδι «Από ξένο τόπο» και ενθουσίασε το κοινό, ενώ αστειεύτηκε με τους coaches και ζήτησε να διαλέξει και η ίδια κάποιον ώστε να μείνει στο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο με τη γιαγιά και εγγονή να τραγουδούν στο The Voice:

Τελικά επέλεξαν την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.