ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ε.Παπαδοπούλου: «Όταν ο παρτενέρ σου είναι κομπλεξικός πως0να πας μπροστά;» (φώτο – βίντεο)

Ε.Παπαδοπούλου: «Όταν ο παρτενέρ σου είναι κομπλεξικός πως0να πας μπροστά;» (φώτο – βίντεο)

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε από το J2US και έδειξε να μην το παίρνει με τον καλύτερο τρόπο, ενώ εξαπέλυσε επίθεση προς τον Τριαντάφυλλο, που τον αποκάλεσε και γαρύφαλλο.

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή τους, η πρώην παίκτρια του show του Open ανέβασε στα στόρι της ένα μήνυμα με αποδέκτη τον πρώην παρτενέρ της.

«Δεν μας χαντάκωσε κανένα τραγούδι. Όταν ο παρτενέρ σου είναι κομπλεξικός πώς να πας μπροστά αγάπη μου; Έλα φιλάκια Γαρύφαλλεεε» έγραψε χαρακτηριστικά, προκαλώντας αίσθηση.

Όχι, όμως και τόσο μεγάλη έκπληξη, αφού το πρωί της Κυριακής όταν και οι δύο ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή, «Έλα χαμογέλα», φάνηκε ότι μεταξύ τους δεν υπήρχε επαφή. Μάλιστα, η Ευρυδίκη παραδέχθηκε μπροστά του πως δεν είχαν χημεία και θα προτιμούσε για παρτενέρ τον Χρήστο Χολίδη.

«Δεν έχουμε καθόλου χημεία εμείς οι δύο. Αν με ρώταγε ξανά ο Νίκος Κοκλώνης για να μου έδινε τον Τριαντάφυλλο, θα έλεγα όχι. Όχι γιατί είναι κακός coach, είναι πολύ δουλευταράς, καλό παιδί και οικογενειάρχης, αλλά δεν ταιριάζουν οι χημείες μας. Με έναν Χολίδη θα ταίριαζα καλύτερα. Θα τον πλαισίωνα, θα με πλαισίωνε», είπε χαρακτηριστικά.

Με τον Τριαντάφυλλο να λέει με τη σειρά του: «Εγώ θα παραμείνω όπως είμαι και θα πω ότι αν μου ξαναέδιναν την ευκαιρία να πάω στο J2US, θα έπαιρνα ξανά την Ευρυδίκη. Εγώ πάντα στηρίζω τον άλλον μέχρι το πικ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.