ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Χ.Ορφανίδου του Big Brother μιλά για το «ροζ» βίντεο: «Δεν θα σταματήσει και η ζωή μου»

Η Χ.Ορφανίδου του Big Brother μιλά για το «ροζ» βίντεο: «Δεν θα σταματήσει και η ζωή μου»

Για το «ροζ» βίντεο που διέρρευσε μίλησε η Χριστίνα Ορφανίδου, που αποχώρησε από το «Big Brother» στο live της περασμένης Παρασκευής.

«Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από όταν κατέθεσα τη μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου μου. Απλά ήμουν στο παιχνίδι και δεν πήγα στο δικαστήριο. Πήρα αναβολή. Για κάτι το οποίο έχω αποδεχτεί και ξέρω πως δεν έφταιγα 100% εγώ, γιατί έφταιγα σε ένα ποσοστό…. Δε σημαίνει πως θα σταματήσει η ζωή μου επειδή συνέβη ένα γεγονός. Το θέμα είναι πως αυτά τα περιστατικά, συνήθως προκαλούνται από άντρες. Δεν το λέω σεξιστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν συνέβη το 2018 είχα ενημερώσει τους πάντες στην οικογένειά μου. Ήμασταν με τον σύντροφό μου τρία χρόνια μαζί. Συζούσαμε μαζί με τους γονείς του. Ήταν επίσημη η σχέση μας. Πικράθηκα που οι γονείς του δεν επικοινώνησαν μαζί μου να μάθουν τι έγινε. Μίλησα με την οικογένειά μου και εφόσον τα βρήκα με τον εαυτό μου, προσπάθησα να κάνω τις σωστές νομικές κινήσεις. Δεν έχω κανένα φάντασμα να με κυνηγάει. Όταν έγινε γνωστό το θέμα του βίντεο μέσα στο σπίτι, δεν ένιωσα να αλλάζει κάποια συμπεριφορά» είπε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Ορφανίδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.