ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

GNTM 3: Έξαλλη η Ράσελ – «Ήταν τυχεροί που δεν σηκώθηκα γιατί θα γινόταν χαμός»

GNTM 3: Έξαλλη η Ράσελ – «Ήταν τυχεροί που δεν σηκώθηκα γιατί θα γινόταν χαμός»

Το θυμό της εξέφρασε η Ρασέλ μπροστά στην κάμερα του GNTM 3, αφού όπως είπε κάποια άτομα μέσα στο σπίτι όπου φιλοξενούνται αποφάσισαν να μην κοιμηθούν και να κάνουν φασαρία.

Αυτό εμπόδισε τη Ρασέλ να κοιμηθεί, γεγονός που όπως αποκάλυψε την έκανε έξαλλη και οι υπόλοιποι ήταν τυχεροί που δεν σηκώθηκε προκειμένου να τους ζητήσει να σταματήσουν, γιατί «θα γινόταν χαμός».

Ωστόσο, η Μαρινέλα από την πλευρά της, στης οποίας το δωμάτιο η Ρασέλ υποστήριξε πως είχαν συγκεντρωθεί όσοι έκαναν φασαρία, δήλωσε πως η ίδια δεν πιστεύει πως υπάρχει λόγος για νεύρα, αφού φασαρία δεν υπήρξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι δεν φάνηκαν να ενοχλούνται και πολύ από τα νεύρα της Ρασέλ, αφού μάλλον πέρασαν όμορφα το βράδυ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.