GNTM 3: Η ατάκα του Δημοσθένη που «άναψε» φωτιές – «Το disadvantage πηγαίνει στη Miss κοιμισμένη 2020» (βίντεο)

GNTM 3: Η ατάκα του Δημοσθένη που «άναψε» φωτιές – «Το disadvantage πηγαίνει στη Miss κοιμισμένη 2020» (βίντεο)

Τα επίδοξα μοντέλα, το βράδυ της Τρίτης κλήθηκαν να φωτογραφηθούν υποβρύχια και να αποδώσουν με φυσικότητα καθημερινές δραστηριότητες.

Ο Δημοσθένης, ο οποίος ήταν νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας κλήθηκε να μοιράσει disadvantage.

Ο Άγγελος Μπράτης κάλεσε τον Δημοσθένη μπροστά και τον ενημέρωσε για το ποιες δραστηριότητες θα πρέπει να γίνουν κάτω από το νερό. Αυτές ήταν: α) Μιλάτε στο τηλέφωνο β) διαβάζετε ένα βιβλίο γ) ποτίζετε λουλούδια δ)πίνετε χυμό ε) γράφετε σε γραφομηχανή και στ) βάζετε κραγιόν τα κορίτσια ή ξυρίζεστε τα αγόρια.

Ο παίκτης κράτησε για τον εαυτό του το ξύρισμα και έδωσε στη Μαρινέλα και τον Εμμάνουελ disadvantage.

Ωστόσο τα όσα αγενή είπε για τη Μαρινέλα, έκαναν έξαλλη την Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Το πρώτο μου μειονέκτημα θα πάει στη Μαρινέλα! Είναι ένα παιδί με το οποίο δεν κάνουμε παρέα στο σπίτι, υπάρχει δεν υπάρχει μου είναι το ίδιο, μου είναι αδιάφορη. Όσο έχω προλάβει να την γνωρίσω, δε μου αρέσει ο χαρακτήρας της, δε μου αρέσει η αύρα της δεν μου αρέσει η ενέργεια της. Από κει και πέρα νομίζω ότι κινείται στη μετριότητα και, επειδή τη βλέπω και στο σπίτι και κοιμάμαι, το πρώτο μου μειονέκτημα πάει στη Μις Κοιμισμένη 2020. Τη Μαρινέλα», είπε ο Δημοοσθένης.

Η Μαρινέλα μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής δήλωσε:

«Πραγματικά είναι τόσο διπρόσωπος που δεν πιστεύω ότι αξίζει να ανοίγει το στόμα του μπροστά στις κάμερες. Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Δεν πιστεύω ότι είμαι η Μις Κοιμισμένη 2020! Δεν έχω ανοιχτεί στον Δημοσθένη, δε με έχει γνωρίσει, ούτε και θα του δοθεί αυτή η ευκαιρία γιατί δε θέλω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.