Η αυθόρμητη εξομολόγηση της Ι.Μαλέσκου για την κορυφαία περίοδο στην ζωή της (βίντεο)

Η αυθόρμητη εξομολόγηση της Ι.Μαλέσκου για την κορυφαία περίοδο στην ζωή της (βίντεο)

Η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή της ευχαρίστησε τους τηλεθεατές της για την υπέροχη τηλεοπτική σεζόν που περνάνε μαζί και για την κορυφαία περίοδο της ζωής της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε με ενθουσιασμό: «Φέτος διανύω την πιο όμορφη, μεστή περίοδο της ζωής μου και χαίρομαι πάρα πολύ που έχω όλους εσάς γύρω μου να με κάνετε να αναβαθμίζομαι σαν άνθρωπος. Με κάνετε ειλικρινά να χαίρομαι από την πρώτη στιγμή που έρχομαι σε αυτό το πλατό μέχρι και την ώρα που φεύγω. Σας ευχαριστώ, αλήθεια το εννοώ».

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα μαζί σας, είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένη και θέλω να σας πω ότι σαν άνθρωπος είμαι έτσι κι αλλιώς με απλά πράγματα ευγνώμων και εκτιμώ το παραμικρό. Δεν θα κλάψω! Έχει να κάνει με όλα αυτά που βλέπω καθημερινά γύρω μας, να μάθουμε να εκτιμάμε, να είμαστε ευγνώμονες, να κάνουμε το σταυρό μας κάθε πρωί που έχουμε την υγειά μας, να μην τα παρατάμε ποτέ και άλλα τέτοια μηνύματα αλλά κυρίως να χαμογελάτε και στα δύσκολα» πρόσθεσε, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ. «Εγώ έτσι έχω μάθει στη ζωή μου να πορεύομαι, να χαμογελάω και στα δύσκολα και να μη χαμηλώνω ποτέ το κεφάλι.

Να ξέρετε πως ότι λέμε το κάνουμε και το κάνουμε με την ψυχή μας» τόνισε η Ιωάννα Μαλέσκου απευθυνόμενη στους τηλεθεατές. «Τώρα έχουμε βρει τα πατήματα μας, τη σειρά μας. Και εμείς απλοί, καθημερινοί άνθρωποι είμαστε μ τις αγωνίες μας. Κυρίως, όμως, ξέρετε τι κάνουμε καθημερινά; Να, στο σταυρό που σας κάνω! Θέλω να είστε ευτυχισμένοι, να χαμογελάτε και ότι κι αν συμβαίνει στη ζωή μας εμείς θα σας κρατάμε συντροφιά. Δεν ερχόμαστε εδώ ούτε για να σκεφτούμε τι υπάρχει απέναντι μας, τι υπάρχει δίπλα μας, εστιάζουμε σε εσάς. Μακάρι, το εύχομαι, να το εισπράττετε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.