Ματίνα Νικολάου: «Μου αρέσει ο ρόλος της “Βάνιας” – Δεν ξέρω πώς θα το αντιμετωπίσω όταν την αφήσω» (βίντεο)

Ματίνα Νικολάου: «Μου αρέσει ο ρόλος της “Βάνιας” – Δεν ξέρω πώς θα το αντιμετωπίσω όταν την αφήσω» (βίντεο)

Η ηθοποιός Ματίνα Νικολάου και βασικό μέλος της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης μίλησε για την «Βάνια», για το παιδί της αλλά και τον εαυτό της.

«Μ’ αρέσει ο ρόλος της ‘’Βάνιας’’. Και παραπάνω από όσο φαίνεται. Τον έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς με πολλή αγάπη. Υπάρχει και αυτοσχεδιασμός σε αυτή.

​Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα αφήσω την περσόνα της Βάνια. Δεν ξέρω πώς θα το αντιμετωπίσω. Σίγουρα θα μου λέιψει. Δεν με κουράζει. Γιατί είναι τόσο αθώα. Είναι ένας χαρακτήρας που όπως λέει και ο Νίκος ‘’εσύ είσαι Ματίνα η Βάνια» τόνισε, σημειώνοντας ότι «δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα περνάω τόσο καλά σε μία ζωντανή εκπομπή».

Παράλληλα, είπε ότι γνωρίζεται δέκα χρόνια με τον Νίκο Μουτσινά, με τον οποίο «έχουμε μια πολύ καλή επικοινωνία στη σκηνή. Ήρθε κοντά ο τρόπος σκέψης μας».

Σε ότι αφορά την ίδια, χαρακτήρισε τον εαυτό της «χαμηλών τόνων και κλειστό χαρακτήρα». «Θα ήθελα να είμαι λίγο πιο αυθόρμητη» συμπλήρωσε.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι έκανε ψυχανάλυση και συνεχίζει. «Έχω κάνει ψυχανάλυση και συνεχίζω. Πιστεύω ότι με βοηθάει. Κατάλαβα για μένα ότι ήμουν απόλυτη».

Το παιδί της

Μιλώντας για τον 12χρονο γιο της, τον Παναγιώτη, είπε ότι είναι υπερήφανη που ωριμάζει, που μεγαλώνει και στέκεται μόνο του. Είναι μεγάλη χαρά.

Παραδέχθηκε ότι στα δύσκολα αντλεί δύναμη από τους φίλους και το παιδί της, ενώ όπως αποκάλυψε, το πιο μεγάλο της όνειρο είναι κοινό με τον Παναγιώτη: Nα έχουν σπίτι στην εξοχή με κήπο και ζωάκια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.