ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέα κόντρα γεννιέται στο My Style Rocks – Αρετή και Σπύρος βγάζουν «μαχαίρια»

Νέα κόντρα γεννιέται στο My Style Rocks – Αρετή και Σπύρος βγάζουν «μαχαίρια»

Το My Style Rocks έχει τραβήξει τα βλέμματα στην φετινή σεζόν, με μία νέα κόντρα να γεννιέται ανάμεσα στην Αρετή Λις και τον Σπύρο Νικολαϊδη.

Μια διαμάχη που συνέβη στα παρασκήνια μα αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της κριτικής στον διαγωνιζόμενο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορώ να επεξεργαστώ αυτή τη στιγμή την Αρετή γιατί είμαι θυμωμένος μαζί της. Κάτι μου είπε πριν και δεν μου άρεσε καθόλου. Μου είπε ότι την αδίκησα. Εγώ δεν το ένιωσα καθόλου αυτό, ίσα ίσα που ήμουν πολύ γενναιόδωρος».

«Ευχαριστώ για την γενναιοδωρία» πρόσθεσε, λιτά, η Αρετή Λις με τη σειρά της προς τον συμπαίκτη της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Σ.Ν.: Ειρωνεία είναι αυτό; Ειλικρινά απάντησε μου!

Α.Λ.: Δεν καταλαβαίνω τώρα… Δεν…

Σ.Ν.: Τι δεν καταλαβαίνεις; Ελληνικά μιλάω! Θες να στο πω και στα γερμανικά;

Α.Λ.: Πες το μου μία στα γερμανικά, την βρίσκω κιόλας!

Σ.Ν.: Χθες σου έβαλα τέσσερα και αδίκησα τους συμπαίκτες μου. Εγώ αυτό σου είπα. Που ήσουν εκτός κόνσεπτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αρετή Λις, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να πει στο συμπαίκτη της την ατάκα που όλοι θυμόμαστε – και θα θυμόμαστε – από την Άσπα Τσίνα… «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.