ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ραμόνα Μοροσάνου: Το «καυτό» Instagram της 37χρονης πρώην παίκτριας του Μεγάλου Αδερφού (φωτό)

Ραμόνα Μοροσάνου: Το «καυτό» Instagram της 37χρονης πρώην παίκτριας του Μεγάλου Αδερφού (φωτό)

Μετά από τρεις μήνες παραμονής στο σπίτι του Big Brother, η εντυπωσιακή μελαχρινή Ρουμάνα, Ραμόνα Μοροσάνου, αποχώρησε από το ριάλιτι του Μεγάλου Αδερφού.

Η 37χρονη Ραμόνα με καταγωγή από τη Ρουμανία είναι η εντυπωσιακή μελαχρινή που έχει σπουδάσει Ιστορία Τέχνης στη χώρα της, αλλά στην Ελλάδα εργάζεται ως beauty artist και ως φωτομοντέλο.

Μικρότερη, ήταν πρωταθλήτρια στο τένις. Μάλιστα, βρέθηκε στους 10 καλύτερους παίκτες της Ρουμανίας.

Η Ραμόνα έχει πάρα πολλά τατουάζ στο κορμί της καθώς όπως είχε η ίδια αποκαλύψει τα έκανε για να καλύψει τα σημάδια στο κορμί της, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, πριν από 7 χρόνια, με το αυτοκίνητο της.

https://www.instagram.com/p/CEWfWHTHleD/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CEMXuu4HFsj

https://www.instagram.com/p/CDuAr2nnNXq

https://www.instagram.com/p/CDmMjgdHnrn

https://www.instagram.com/p/CAQgPeEnCqK

https://www.instagram.com/p/B-CWCyxni0w

https://www.instagram.com/p/B7jYurBn0Dt

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.