H πρόβλεψη της Κ.Καραβάτου για το GNTM – «Αυτή θα είναι η τελική τετράδα»

H πρόβλεψη της Κ.Καραβάτου για το GNTM – «Αυτή θα είναι η τελική τετράδα»

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στο GNTM, που έχει τραβήξει επάνω του όλα τα βλέμματα την φετινή σεζόν.

Μιλώντας για το πώς βιώνιει τη δεύτερη καραντίνα είπε: «Σε αυτή την καραντίνα η αίσθηση που έχω είναι πιο βαριά από την προηγούμενη φορά. Επειδή συνεχίζω να δουλεύω και είμαι πολύ τυχερή ως προς αυτό, εμένα η ζωή μου δεν έχει αλλάξει ρυθμού όπως έχει συμβεί σε άλλους ανθρώπους».

Όσον αφορά τον φετινό κύκλο του GNTM, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του STAR ανέφερε πως «νομίζω ότι θα κερδίσει άνδρας το GNTM… Έτσι το βλέπω να πηγαίνει. Δεν ξέρω. Για μένα τα φαβορί είναι τέσσερα. Ο Αιμιλιάνο, η Ηρακλής, ο Έντουαρντ και ο Ανδρέας. Άμα μου βγει, μπορεί και να ψηφίσω στον τελικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εννοείται ότι κοιτάμε τι συμβαίνει στον ανταγωνισμό. Έτσι στήνουμε τη δουλειά μας. Εμείς κάνουμε κάτι διαφορετικό» , αναφερόμενη στο κομμάτι του ανταγωνισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.