Big Brother: Η «εκρηκτική» Άννα Μαρία βγήκε «εκτός εαυτού» για ακόμη μία φορά – «Φύγε από εδώ να μη σε βλέπω» (βίντεο)

Big Brother: Η «εκρηκτική» Άννα Μαρία βγήκε «εκτός εαυτού» για ακόμη μία φορά – «Φύγε από εδώ να μη σε βλέπω» (βίντεο)

Εντάσεις επικράτησαν για ακόμη μία φορά στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother, με την «εκρηκτική» Άννα Μαρία να βγαίνει εκτός εαυτού και να επιτίθεται στον Χρήστο Βαρουξή.

Η Άννα Μαρία ήταν φανερά ενοχλημένη με τον Χρήστο, δεν δίστασε να του το πει αλλά να του βάλει και τις φωνές: «Δεν χρειάζεται να λέμε ό,τι λέμε σε μια παρέα. Αυτό έκανε και η Ραμόνα και είναι ρουφιανιά, σπιουνιά. Γιατί το έκανες αυτό; Γιατί πήγες και είπες στον Πυργίδη αυτό που σου εμπιστεύτηκε ο Γρηγόρης; Είσαι απαράδεκτος.

​Ό,τι έκανε η Ραμόνα το κάνεις κι εσύ. Άντε γεια. Κι εμένα με ψήφισε αυτός, τι έπρεπε; Να τον μισήσω; Χρήστο σε τρώει ο κ@λ@ς σου. Επηρεάστηκες πάρα πολύ από τη Ραμόνα και πας από το κακό στο χειρότερο. Φύγε από εδώ να μη σε βλέπω γιατί με προδόσατε κι εγώ σας υπερασπίστηκα. Είναι κρίμα».

Μάταια ο Χρήστος Βαρουξής προσπαθούσε να αντιδράσει και να αμυνθεί…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.