ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Big Brother – Ραμόνα: «Η Άννα Μαρία είναι πολύ έξυπνη και ξέρει τι να κάνει για να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό»

Big Brother – Ραμόνα: «Η Άννα Μαρία είναι πολύ έξυπνη και ξέρει τι να κάνει για να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό»

Η Ραμόνα Μοροσάνου, μετά την αποχώρησή της από το Big Brother, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», και τόνισε μεταξύ άλλων πως βγήκε η ρουφιάνα του σπιτιού, επειδή η παραγωγή έδειξε μόνο ένα λεπτό από την 20λεπτη συζήτηση που είχε με τον Θέμη στο μπάνιο.

«Και περίμενα αλλά και δεν περίμενα να αποχωρήσω. Ο Πυργίδης δεν είχε ξαναβγεί στη σέντρα, οπότε δεν το ξέραμε, ήταν μια έκπληξη. Η Άννα Μαρία είναι πολύ διαβασμένη, είναι πολύ έξυπνη και ξέρει τι να κάνει για να κερδίσει τηλεοπτικό χρόνο. Φυσικά και είναι στρατηγική όλο αυτό. Δεν ξέρω αν θα κερδίσει η Άννα Μαρία, υπάρχει πιθανότητα. Επειδή είναι ριάλιτι μπορεί να μη νικά η αλήθεια και το δίκιο πάντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Άννα Μαρία και Γρηγόρης είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες. Θα δω πρώτα τα βίντεο γιατί δεν έχω δει τίποτα. Το μόνο που έχω ακούσει είναι για το Θέμη και το ένα λεπτό που έδειξαν, που στην ουσία ήταν μια συζήτηση 20 λεπτών στο μπάνιο και μιλήσαμε για τα πάντα, και βγήκα δυστυχώς ρουφιάνα», είπε η Ραμόνα Μοροσάνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.