Η Λία Τσουζντάν αποχώρησε από το GNTM (βίντεο)

Η Λία Τσουζντάν αποχώρησε από το GNTM (βίντεο)

Σαν guest σταρ εμφανίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, η Τάμτα με τον Mente Fuerte προκειμένου να εμπνεύσουν τους διαγωνιζόμενους με αφορμή το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Δεν είσαι εδώ».

​Οι δυο τους, λοιπόν, κάλεσαν τους εναπομείναντες παίκτες του ριάλιτι μόδας να συμμετέχουν στην promo αφίσα του κομματιού.

Η ενέργεια και οι υποδείξεις των δύο καλλιτεχνών αποτέλεσαν σημαντική βοήθεια για τους διαγωνιζόμενους του GNTM, που έπρεπε να βγάλουν συναίσθημα και κίνηση, καθώς πόζαραν μπροστά από τα γράμματα του τίτλου.

Ο διακεκριμένος φωτογράφος FreddieF. βρέθηκε εκεί προκειμένου να απαθανατίσει τις προσπάθειες των παιδιών, τα οποία φάνηκε στο σύνολο να δυσκολεύονται υπό το βάρος των απαιτήσεων.

Μετά το πέρας της δοκιμασίας αποχώρησης, οι παίκτες του GNTM βρέθηκαν για ακόμα μια φορά απέναντι από τους 4 κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός. Η έκφραση, το σώμα, η διαχείριση του styling, η κίνηση αλλά και η ψυχολογία μπήκαν στο στόχαστρο της κριτικής επιτροπής καθώς τα ζητούμενα μοιάζουν να γίνονται ολοένα και πιο σύνθετα.

Έτσι, για κάποιον ή κάποια, αυτή ήταν και η τελευταία φορά που στάθηκε απέναντι από την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας του STAR.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και σύμφωνα με τη Βίκυ Καγιά, αυτή ήταν η Λία Τσουζντάν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.