ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σ.Μουτίδου: «Αν νιώσατε ότι σας πρόσβαλα τότε είναι δικό σας πρόβλημα»

Σ.Μουτίδου: «Αν νιώσατε ότι σας πρόσβαλα τότε είναι δικό σας πρόβλημα»

H Σοφία Μουτίδου απάντησε στις κατηγορίες που δέχθηκε μετά τον σχολιασμό της συνέντευξης της τρανς Βανέσας.

Έτσι, λοιπόν, μετά τον σχολιασμό της συγκεκριμένης συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός δέχθηκε κατηγορίες πως προσέλαβε το συγκεκριμένο άτομο λέγοντάς της «όταν ήσουν άντρας» αναφερόμενη σε εκείνη την περίοδο της ζωής της

Μέσα από τον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής στο OPEN, η Σοφία Μουτίδου επέλεξε να επανέλθει στο θέμα και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Δεν προσβάλαμε κανέναν, αν είδατε προσβολή είναι καθαρά δικό σας θέμα. Δεν έχω καμία διάθεση ποτέ να προσβάλω κανέναν, είμαι κοντά με την ψυχή μου, με το σώμα μου και με τον λόγο μου» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός πρόσθεσε πως «κάνουμε ό,τι μπορούμε! Αν παρεξηγούμαστε δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι είμαστε ελέφαντες. Μένουμε λίγο να μας φάνε οι λέξεις. Εχθές είδαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα τέτοιο θέμα. Είχε τα κότσια η Βανέσα να πει κάτι τέτοιο. Εμείς είμαστε κοντά της. Δέχτηκα χυδαία μηνύματα από μια κοπέλα στα social media, με απείλησε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.