ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

0/3 ο Παναγιώτης στο Bachelor: Δεν του «κάθισε» καμία λίγο πριν τον τελικό! (βίντεο)

0/3 ο Παναγιώτης στο Bachelor: Δεν του «κάθισε» καμία λίγο πριν τον τελικό! (βίντεο)

Τα καλύτερα για το τέλος τα άφησε ο Alpha, με το Bachelor να ρίχνει αυλαία απόψε το βράδυ και τον Παναγιώτη να βρίσκει επιτέλους το λιμάνι του μετά από άπειρα ραντεβού και χιλιάδες φιλιά.

Η παραγωγή δίστασε να ακολουθήσει πιστά τα ξένα concept του αντίστοιχου ριάλιτι που θέλανε ερωτικές συνερεύσεις μεταξύ των παικτών ακόμα και μεταξύ των υποψήφιων νυφών!

Στο χθεσινό επεισόδιο, είχαν μείνει τρεις κοπέλες, η Αντζελίνα, η Βίβιαν και η κοκκινομάλλα Νικόλ (που τα σπόιλερς την θέλουν νικήτρια) και ο δόλιος Παναγιώτης έπρεπε να περάσει μια μέρα ολόκληρη με την καθεμία, μάλλον για να φτάσει στο «ζουμί».

Ρομαντικά ραντεβού για αρχή, (τι το ρομαντικό έχει η Πάρνηθα, ή το να πατάς σταφύλια άλλο κεφάλαιο), δείπνο και μαγικός φάκελος στο τέλος!

«Εάν θέλεις αυτό το ραντεβού να συνεχιστεί και να απολαύσει ο ένας την συντροφιά του άλλου χρησιμοποίησε αυτό το κλειδί… Είναι δική σου επιλογή και απόφαση»!

Τι είπες τώρα ρε τιτανομέγιστε Βασιλάκο; Τι «πέσιμο» ήταν αυτό; (Αφού πρώτα είχε καταξοδευτεί με τα δώρα των 0,99€ έκαστος για βραχιόλια, κολιέ – εκεί ήταν σετ και πρέπει να κόστισε και 2€).

Το ίδιο σκηνικό και στις τρεις κορασίδες, δεν μπορεί κάποια θα πέσει! Αλλά φευ… (Η Αντζελίνα η κομμώτρια είναι αλήθεια πως έφτασε κοντά στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε κανείς)!

Ο Παναγιώτης γράφτηκε στην τηλεοπτική ιστορία ως ο μέγας – χάστης!

Τρεις απανωτές χυλόπιτες δεν έχει φάει κανείς!

«Θα ήθελα η πρώτη βραδιά που θα κοιμηθώ μαζί σου να είναι ξεχωριστή και να είμαι σίγουρη γι΄αυτό» είπαν σχεδόν όλες, που σε μια ολόκληρη σεζόν πλημμυρίσαμε από τα σάλια – μόνο αυτά είδαμε.

Και κάπως έτσι φτάσαμε στην αποχώρηση, που το μαντήλι κούνησε η Αντζελίνα από την Αλβανία, που είχε βάλει τη μαμά της να περάσει από κόσκινο τον Παναγιώτη για το τι μπορεί να προσφέρει στην κόρη της! (Τηλεόραση 2020).

Μείναμε με δύο. Θα πάρει την κοκκινομάλλα για να την «σουτάρει» σε ένα μήνα – αν δεν την έχει ήδη «σουτάρει», και θα είναι άρχοντας με 500.000€ minimum συν τις χορηγίες και μην τον είδατε μην το απαντήσατε τον Κίτσο τον λεβέντη.

Δείτε τις επικές χυλόπιτες του Παναγιώτη μέσα σε ένα επεισόδιο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.