ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ιωάννα Μαλέσκου: Αναστενάζει όλο νόημα στην εκπομπή της – Full in love

Ιωάννα Μαλέσκου: Αναστενάζει όλο νόημα στην εκπομπή της – Full in love

Τι το ήθελε η Ιωάννα Μαλέσκου να πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Σ.Παπαδόπουλου τις ημέρες των εορτών; Τι το ήθελε να γλυκοκοιτάει σαν ξερολούκουμο τον Κωνσταντίνο Αργυρό και να χορεύει;

Χαμός!

Φήμες ανέφεραν πως υπήρξε ειδύλλιο μεταξύ της ξανθιάς (ξεβαμμένης για την ώρα) παρουσιάστριας Ιωάννας με τον Αργυρό, υπήρξε ανταλλαγή τηλεφώνων, like σε αυτά τα instagram και ίσως κάτι που μας διαφεύγει.

Με δηλώσεις της βέβαια μετά τον ντόρο που προκάλεσε, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει τίποτα το ερωτικό με τον αοιδό αλλά και να δηλώσει ρεζερβέ για όποιον άτυχο ενδιαφέρεται.

«Δεν υπάρχει κάτι, όπως κοιτούσα όλους όσοι βρίσκονταν πλησίον μου, έτσι κοιτούσα και τον Κωνσταντίνο»!

Και πρόσθεσε:

«Οπτικά για πολλούς μπορεί να ταιριάζουν δύο άνθρωποι φυσιογνωμικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν κάτι. Δεν είμαι μόνη και δεν ξέρω αν είναι μόνος και ο Κωνσταντίνος, αλλά αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο».

Η ερωτευμένη λοιπόν Ιωάννα Μαλέσκου, που κλείνει λάγνα τα μάτια της συνεχώς για να υπνωτίσει προφανώς το τηλεοπτικό κοινό (δεν εξηγείται αλλιώς) τραγουδούσε όλο νόημα στη σημερινή της εκπομπή… «Αυτός που περιμένω» και στο τέλος της ξέφυγε ο καημός… «Αχ αυτός»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.