Survivor: Αυξάνονται οι μέρες προβολής του λόγω… MasterChef

Survivor: Αυξάνονται οι μέρες προβολής του λόγω… MasterChef

Το MasterChef επιστρέφει το Σάββατο και ήδη ο ΣΚΑΙ ψάχνει πως θα κρατήσει υψηλά την τηλεθέαση του Survivor.

Άλλωστε μην ξεχνάμε οτι ο διαγωνισμός μαγειρικής θα ξεκινάει νωρίτερα από reality επιβίωσης και όπως είναι λογικό, θα έχει πλεονέκτημα.

Όπως αναφέρει η Real Life, το σκεπτικό στους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ είναι η αύξηση των ημερών προβολής του Survivor που παίζει από Κυριακή μέχρι και Τετάρτη.

https://www.vimeo.com/500876670

Σε λίγες μέρες θα υπάρξει καταιγισμός από reality και θέλουν να έχουν τις μικρότερες δυνατές απώλειες στην τηλεθέαση, για αυτό και εξετάζουν το ενδεχόμενο να δώσουν και την Πέμπτη.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως εκτός από το MasterChef σύντομα θα ξεκινήσει το το Battle of the couples.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως για να μεγαλώσει η διάρκεια του Survivor θα συνεχιστούν οι αφίξεις νέων προσώπων, προκειμένου να φτάσουμε τους 5 μήνες και να διατηρηθεί ζωηρό το ενδιαφέρον του κόσμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.