ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Survivor: Χαμός στην κόκκινη ομάδα – «Είναι πεινασμένος για την εξουσία»

Survivor: Χαμός στην κόκκινη ομάδα – «Είναι πεινασμένος για την εξουσία»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν εκ νέου και όλα έμοιαζαν ιδανικά για την ομάδα των κόκκινων… όμως σήμερα όλα άλλαξαν.

Στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor, περισσότερους ψήφους για την αποχώρηση είχε η Ανθή με οκτώ ψήφους ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς είχε δύο.

Ενώ στα αγωνίσματα ο Γιώργος βγάζει κατά πλειοψηφία ασπροπρόσωπους τους συμπαίκτες του ακόμη και τώρα τον ψήφησαν η Ανθή και ο Περικλής.

Λοιπόν, σήμερα όλα αποκαλύφθηκαν και στον αέρα αφού η κόντρα μεταξύ του Γιώργου και του Περικλή έγινε αντιληπτή σε όλους τους φανατικούς τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Η κόντρα τους όπως φαίνεται κρύβει πολλά περισσότερα από όσα εμείς βλέπουμε στις οθόνες μας. Σε όσα είπε στην αρχή του επεισοδίου ο Περικλής δεν έλειψαν οι χαρακτηρισμοί, ακόμη και οι αποκαλύψεις που κανένας μας δεν περίμενε να ακούσει.

Η κόκκινη ομάδα πλήττεται για ακόμη μια φορά, παραμένουν χωρίς φαγητό και οι μετωπικές συγκρούσεις δεν βοηθούν καθόλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περικλής και Ανθή λοιπόν, εμφανίσθηκαν στην κάμερα και μίλησαν για τον Γιώργο με τον Περικλή να παίρνει θέση και να σχολιάζει τη στάση του Γιώργου Κοψιδά στο χθεσινό συμβούλιο, όσον αφορά την υπόθεση με τις προμήθειες της αντίπαλης ομάδας. «Είναι πεινασμένος για την εξουσία. Δεν τα έχει καταφέρει στη ζωή του και θέλει να τα πάει καλά στο Survivor.» είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.