ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Survivor spoiler: Άγριος καυγάς και αγώνισμα επάθλου – Ποιοι κερδίζουν

Survivor spoiler: Άγριος καυγάς και αγώνισμα επάθλου – Ποιοι κερδίζουν

Μεγάλη κόντρα βρίσκεται σε εξέλιξη, τόσο ανάμεσα στα μέλη των «κόκκινων» και των «μπλε», όσο και ανάμεσα σε μέλη της ίδιας ομάδας.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (19.01) είδαμε τους «μπλε» να κερδίζουν ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας, με αποτέλεσμα οι «κόκκινοι» να ψηφίσουν και πάλι στο συμβούλιο του νησιού.

Κάπως έτσι, προέκυψαν σαν υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο τελευταίος, ωστόσο, «επιτέθηκε» στον Γιώργο Κοψιδά κι αυτό ήταν το κύριο θέμα συζήτησης, μαζί με τον καυγά που προηγήθηκε ανάμεσα στις δυο ομάδες για τις προμήθειες.

Τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει για το Survivor αναφέρουν πως αυτός δεν ήταν ο μοναδικός καυγάς για το φαγητό. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές από το πρωί, έχει γίνει κι άλλος καυγάς τον οποίο θα δούμε στην πορεία και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι ακόμα πιο έντονος.

Φαίνεται, μάλιστα, πως αν ο Περικλής Κονδυλάτος μείνει στο παιχνίδι τότε θα ενταθεί η διαφωνία του με τον Γιώργο Κοψιδά στην «κόκκινη» ομάδα του Survivor. Φαίνεται πως αυτό «βολεύει» για την ώρα τους «μπλε» που έχουν κυριαρχήσει στα αγωνίσματα και δεν χάνουν την ευκαιρία να «πικάρουν» τους αντιπάλους τους. Κι αυτό θα είναι ένα ακόμα θέμα αντιπαράθεσης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το επεισόδιο της Τετάρτης (20.01), οι παίκτες των δυο ομάδων του Survivor θα τεθούν αντιμέτωποι σε ένα ακόμα αγώνισμα. Το έπαθλο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι φαγητό και για αυτό θα υπάρξει σκληρή μάχη για το ποιος θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και να καταφέρει να εξασφαλίσει επιπλέον τροφή, άρα και δυνάμεις για τα δύσκολα που… έρχονται.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως οι «μπλε» θα συνεχίσουν να κυριαρχούν των «κόκκινων» στο αγωνιστικό σκέλος του Survivor κι αυτό αναμένεται να ανάψει ακόμα περισσότερες… φωτιές στον Άγιο Δομίνικο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.