ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ε.Στάη: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση – Με απείλησε ότι δεν θα βρω δουλειά»

Ε.Στάη: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση – Με απείλησε ότι δεν θα βρω δουλειά»

Η Έλλη Στάη εμφανίστηκε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων και προχώρησε σε μία αποκάλυψη, με αφορμή την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

Η έμπειρη δημοσιογράφος Έλλη Στάη αποκάλυψε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε η ίδια, έπειτα από την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά τόσο εκείνη όσο και μια συναθλήτριά της.

«Όλοι ξέραμε ότι σε επαγγελματικούς χώρους αυτά συνέβαιναν. Οι ακρότητες της εκμετάλλευσης και της βίας που ασκούνται πάνω σε νέες κοπέλες, είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά» ανέφερε μιλώντας στο MEGA, συμπληρώνοντας πως «ήρθε η ώρα» να πυκνώσουν αντίστοιχες καταγγελίες.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως και εκείνη έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μου είχε τύχει και μένα πριν χρόνια, με απειλή δε θα βρεις αλλού δουλειά» φανερά βουρκωμένη.

Προχώρησε μάλιστα λέγοντας για παρόμοια περιστατικά που συνέβησαν σε συναδέλφους της: «Έβλεπα νέα κορίτσια, τα οποία, μεγάλος τηλεοπτικός παράγοντας, τους έλεγε ‘κάνε μια στροφή, να δω τα οπίσθιά σου’ και αυτό πολύ συχνά γινόταν ενώπιον πολλών ανθρώπων» υπογράμμισε η γνωστή δημοσιογράφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υποστήριξε επίσης πως πρέπει να περάσει χρόνο για να καταγγείλει κανείς τέτοιες πράξεις, αφού το θύμα πρέπει να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί αλλά και πώς θέλει να κινηθεί στη συνέχεια: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το αναφέρεις, να το δημοσιοποιήσεις, γιατί απλά δεν υπήρχε αυτή η αποδοχή. Είναι πολύ δύσκολη η διαχείριση» σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.