ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Survivor: Συνεχίζονται οι συζητήσεις για Α.Σαλαγκούδη και Π.Κονδυλάτο – «Εισβάλουν» στο παιχνίδι 2 παίκτριες (βίντεο)

Survivor: Συνεχίζονται οι συζητήσεις για Α.Σαλαγκούδη και Π.Κονδυλάτο – «Εισβάλουν» στο παιχνίδι 2 παίκτριες (βίντεο)

Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor άφησε πολλά ερωτήματα αναπάντητα και το τηλεοπτικό κοινό έξαλλο, με τις εξελίξεις.

Την Κυριακή (24/1) όλοι αναμένουν το νέο επεισόδιο με μεγάλη ανυπομονησία, ενώ η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης αναζητά τρόπο για να κατευνάσει τα πνεύματα, μετά τις φήμες ότι οι παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια.

Από το βράδυ της Τετάρτης το κλίμα για την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Περικλή Κονδυλάτο είναι βαρύ, με το σενάριο να αλλάξουν χρώμα ομάδας, μετακομίζοντας «πακέτο» στην μπλε ομάδα να είναι πολύ πιθανό.

Την ίδια ώρα, φήμες θέλουν τη Μαριπόζα να αποχωρεί οικειοθελώς και να επιστρέφει στο παιχνίδι, ως παίκτρια της μπλε ομάδας, η Ελίζαμπεθ.

Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι η Μαριπόζα αγωνίζεται κανονικά στο παιχνίδι της Κυριακής, αλλά και πως δύο νέες παίκτριες μπαίνουν στο «Survivor 4». Αν και δεν αποκαλύπτεται η ταυτότητά τους στο τρέιλερ, θυμίζουμε πως εδώ και ημέρες έχει διαρρεύσει το όνομα της Βαλέριας Χοψονίδου, ως μίας εκ των νέων παικτριών.

Ένα νέο έπαθλο φαγητού θα φέρει τις δύο ομάδες αντιμέτωπες, την ώρα που δύο νέα πρόσωπα, δύο γυναίκες, έρχονται για να ενσωματωθούν… Τι υποδοχή τους επιφυλάσσουν οι Μπλε και οι Κόκκινοι του «Survivor 4»;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.