ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

MasterChef: Ο Λ.Κουτσόπουλος με ζιβάγκο αλά… Α.Παπανδρέου (βίντεο)

MasterChef: Ο Λ.Κουτσόπουλος με ζιβάγκο αλά… Α.Παπανδρέου (βίντεο)

Τον… Ανδρέα Παπανδρέου θύμισε σε έναν διαγωνιζόμενο του MasterChef ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, εξαιτίας ενός ζιβάγκο που έβαλε.

Ειδικότερα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, εμφανίστηκε με ζιβάγκο και πλησίασε τον πάγκο του Αλέξανδρου από τις Σέρρες, που επέλεξε μια παρόμοια στυλιστική επιλογή.

«Θεωρείς πως το ζιβάγκο ήταν η καλύτερη επιλογή για να έρθεις σήμερα στην κουζίνα;» ήταν η ερώτηση του κ. Κουτσόπουλου, με τον παίκτη να απαντά πως μόλις είδε τον σεφ ήρθε στο μυαλό του ο… αείμνηστος.

«Ελπίζω να εννοούμε τον ίδιο» αποκρίθηκε ο κ. Κουτσόπουλος, ενώ και οι δύο αναφέρονταν στον Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο παίκτης μάλιστα είπε πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο επόμενος μετά τον κ. Παπανδρέου, την ώρα που ετοίμαζε ένα ποντιακό ζυμαρικό, τα «γαϊπατζάκια».

Μάλιστα, πιστεύει πως αν όλα πάνε καλά, θα πάρει τρία «ναι» και θα περάσει κατευθείαν στο σπίτι του μαγειρικού διαγωνισμού.

Κλείνοντας, ο κ. Κουτσόπουλος είπε πως ο παίκτης είχε διπλωματικές απαντήσεις, ενώ τον ρώτησε: «Σε ποια περιφέρεια κατεβαίνεις; Απέφυγε τις Σέρρες απλά».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.