ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έτερος Εγώ: Πότε έρχεται ο τρίτος κύκλος; – Οι πρώτες πληροφορίες

Έτερος Εγώ: Πότε έρχεται ο τρίτος κύκλος; – Οι πρώτες πληροφορίες

Οι δύο πρώτοι κύκλοι του Έτερος Εγώ κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή των θεατών και πλέον άπαντες περιμένουν με μεγάλη προσμονή τον τρίτο κύκλο.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς που προβλήθηκε από την Cosmote TV, πέραν του ότι καθήλωσε τους τηλεθεατές, άφησε και αρκετά ερωτήματα με το ανατρεπτικό της φινάλε. Αυτό που γνωρίζουμε μέσα και από συνεντεύξεις ορισμένων συντελεστών της σειράς είναι ότι βρίσκεται σίγουρα στα πλάνα ο 3ος κύκλος του Έτερος Εγώ.

Ο τρίτος κύκλος του Έτερος Εγώ θα λέγεται “Νέμεσις”

Ο νέος κύκλος θα έχει το όνομα “Νέμεσις”. Όπως προδίδει και ο τίτλος της σεζόν, πρόκειται ουσιαστικά για το κλείσιμο της ιστορίας, χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες ούτε για το σενάριο, ούτε τους ηθοποιούς. Με δηλώσεις του ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς Σωτήρης Τσαφούλιας είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

“Θα χρειαστούμε άλλον ένα κύκλο για να κλείσουμε την εκκρεμότητα της Κάθαρσης. Για αυτό και ο 3ος κύκλος της σειράς Έτερος Εγώ, θα λέγεται “Νέμεσις”. Πάμε λίγο αντίθετα στην κανονική σειρά των λέξεων. Εμείς πάμε ανάποδα, κάνουμε μια κάθαρση που πυροδοτεί μια νέμεση”.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το cast που θα πλαισιώσει τον κεντρικό χαρακτήρα, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Ωστόσο, ηθοποιοί όπως ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και ο Τάσος Νούσιας, άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς στο κλείσιμο της δεύτερης σεζόν. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να δούμε ξανά και τον Πέτρο Λαγούτη, ο οποίος δήλωσε σε μια συνέντευξή του στους “Χιούστον το Λύσαμε”, πως γίνονται οι ετοιμασίες για το Κάθαρσις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, ο Σωτήρης Τσαφούλιας είναι, μάλλον, από τους σίγουρους χαρακτήρες που θα υποδεχτεί ο 3ος κύκλος της σειράς Έτερος Εγώ. Ο δεύτερος κύκλος είχε κάνει πρεμιέρα αρχές Δεκεμβρίου. Επομένως, το πιο πιθανό είναι να δούμε τον 3ο κύκλο τον Δεκέμβριο του 2021. Οι συνθήκες που επικρατούν βέβαια, εξαιτίας του Covid -19, ίσως καθυστερήσουν λίγο τα γυρίσματα. Το μόνο σίγουρο είναι, όμως, πως το κοινό θα περιμένει με μεγάλη αγωνία την επιστροφή της ελληνικής σειράς που άφησε εποχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.