ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Survivor: «Τριγμοί» και στην κόκκινη ομάδα – Πισώπλατη «μαχαιριά» του ζαχαροπλάστη στον Τριαντάφυλλο

Survivor: «Τριγμοί» και στην κόκκινη ομάδα – Πισώπλατη «μαχαιριά» του ζαχαροπλάστη στον Τριαντάφυλλο

Η χθεσινή ήττα των κόκκινων στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας έφερε κάποια προβλήματα στην επιφάνεια, ενώ έγιναν και αποκαλύψεις για συμπεριφορές.

Οι «κόκκινοι» έχασαν μετά από πέντε συνεχόμενες φορές το αγώνισμα ασυλίας και έτσι κλήθηκαν να ψηφίσουν στο συμβούλιου του νησιού μετά από καιρό. Η ομάδα ψήφισε προς αποχώρηση την Ανθή, ενώ ο Κόρο που κέρδισε την ατομική ασυλία, έβγαλε στον… τάκο τον Περικλή.

Το trailer του αποψινού επεισοδίου «μαρτυρά» μία πισώπλατη… μαχαιριά! Ο Κόρο ανέφερε πως μετά την κατάκτηση της ατομικής ασυλίας, τον πλησίασε ο Παπαδόπουλος και του είπε να ψηφίσει τον Τριαντάφυλλο. Ναι, καλά διαβάσατε! Ο ήρεμος ζαχαροπλάστης προχώρησε σε αυτή την πράξη και μόλις το έμαθε ο Τριαντάφυλλος έγινε… χαμός!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.