Master Chef: Τα λάθη στην ομαδική δοκιμασία «πληρώνονται» ακριβά – Το πλεονέκτημα που ανατρέπει τα πάντα (βίντεο)

Master Chef: Τα λάθη στην ομαδική δοκιμασία «πληρώνονται» ακριβά – Το πλεονέκτημα που ανατρέπει τα πάντα (βίντεο)

Το Master Chef δείχνει ιδιαίτερα απαιτητικό και φέτος, κάτι που φάνηκε από την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης, στην οποία βρέθηκαν παίκτες που έδειχναν σιγουριά και έπαρση για τις ικανότητές τους.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ο καθένας μπορεί να αποχωρήσει ανά πάσα στιγμή αν δεν δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Στην ομαδική δοκιμασία τίποτα δεν είναι όπως τα περιμένουν οι 23 υπέροχοι του διαγωνισμού! Δύο ομάδες με 3 υπαρχηγούς και μια διαδικασία αλλαγής πόστου, που θυμίζει το γνωστό ρολόι του βόλεϊ, θα κάνει τα πράγματα πολύ σύνθετα αλλά ταυτοχρόνως και πολύ ξεκάθαρα. Σκοπός της δοκιμασίας είναι να φανεί ποιος μπορεί να ηγηθεί μιας ομάδας πραγματικά, δίχως να κουνήσει καν με το δακτυλάκι του ούτε μια κουτάλα, αλλά και πόσο μπορεί να διαχειριστεί και να διευκολύνει το έργο των υπαρχηγών του και το διαφορετικό τους πιάτο, καθώς μεταφέρουν οι ίδιοι την πληροφορία στους μάγειρες, που αλλάζουν διαρκώς θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολύπλοκο; Έτσι είναι το παιχνίδι φέτος και δεν θα χαρίσει σε κανένα τον τίτλο του επόμενου MasterChef χωρίς απαιτήσεις. Η σοβαρότητα, η έμπνευση, η μεταδοτικότητα αλλά και η οργάνωση, είναι τα χαρακτηριστικά που θα χαρίσουν σε μία από τις δύο, μόνιμες πλέον για το υπόλοιπο του διαγωνισμού, ομάδες τη νίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.