Battle of the Couples: Όλα όσα αποκάλυψε για το παιχνίδι η Η.Παπαγεωργίου (βίντεο)

Battle of the Couples: Όλα όσα αποκάλυψε για το παιχνίδι η Η.Παπαγεωργίου (βίντεο)

Το τηλεοπτικό κοινό αναμένει με μεγάλη ανυπομονησία την έναρξη του Battle of the Couples, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να προχωρά σε αποκαλύψεις για το νέο ριάλιτι του Alpha.

Η παρουσιάστρια είπε ότι έχει δει φωτογραφίες από την υπερπολυτελή βίλα που θα μένουν τα δώδεκα ζευγάρια, και είναι υπέροχη.

Το Battle of the Couples έχει κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από οτιδήποτε έχουμε δει έως τώρα! Οι συμμετέχοντες μπαίνουν στη βίλα ως ζευγάρια, δεν τους λείπει το φαγητό ή οτιδήποτε άλλο και ζουν σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον με όλες τις ανέσεις.

Όμως, για να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να φύγουν με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι.

Η σχέση τους πρέπει να στηρίζεται σε 6 βασικά θεμέλια. Ειλικρίνεια – Εμπιστοσύνη – Αφοσίωση – Επικοινωνία – Συνεργασία – Αντοχή. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις δοκιμασίες του BOTC, που στηρίζονται σε αυτά ακριβώς τα θεμέλια. Στη διάρκεια αυτής της περιπέτειας, τα ζευγάρια, θα κάνουν συμμάχους κι εχθρούς, θα χαράξουν στρατηγική και θα καταλάβουν ότι στο τέλος μπορούν να στηριχθούν μόνον ο ένας στον άλλο!

«Θα μπουν μέσα στο σπίτι 12 ζευγάρια. Το κάθε ζευγάρι θα έχει 100.000 ευρώ στο λογαριασμό του. Όταν χάνουν σε κάποια δοκιμασία θα χάνουν αυτόματα και χρήματα από το λογαριασμό τους. Θα υπάρχουν οι τελετές των βραχιολιών. Ο κεραυνός πάνω στο βραχιόλι συμβολίζει τη δύναμη τους. Όποιος θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση θα χάνει το βραχιόλι του» μαρτύρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O Παναγιώτης Βασιλάκος σε συνέντευξή του δήλωσε ότι ο τηλεθεατής θα ταυτιστεί με τα ζευγάρια και η Αφροδίτη Γραμμέλη επισημαίνει ότι αυτό ακριβώς είναι το ενδιαφέρον του νέου reality του Alpha: ότι τα ζευγάρια δεν είναι celebrities, αλλά νέοι άνθρωποι που βλέπουμε πρώτη φορά στην τηλεόραση και μπορούμε να δούμε τον εαυτό μας σε αυτά και τις αληθινές σχέσεις τους. Επίσης οι δοκιμασίες δεν εξαντλούν τα ζευγάρια, ούτε παλεύουν για τα προς το ζην, αλλά μόνο για να μην χάσουν ή να κερδίσουν περισσότερα χρήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.