Χωρίς τον Mr. Big η αναβίωση της σειράς «Sex and the City»

Χωρίς τον Mr. Big η αναβίωση της σειράς «Sex and the City»

Άπαντες αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την αναβίωση της σειράς «Sex and the City», που θα επιστρέψει σε μορφή τηλεοπτικής σειράς στο HBO Max με τίτλο «And Just Like That», με αρκετές αλλαγές στο κάστινγκ.

Τα 10 επεισόδια θα εστιάζουν στις περιπέτειες των τριών γυναικών ( Sarah Jessica Parker, Kristin Davis και Cynthia Nixon) για το πώς διαχειρίζονται τη φιλία και τις σχέσεις στα 50 τους. Η είδηση ότι η Samantha Jones δεν θα είναι μέρος του reboot του Sex and the City, απογοήτευσε πολλούς θαυμαστές της σειράς, ωστόσο, ακόμα ένα νέο βγήκε στα φωτά της δημοσιότητας και τους προκάλεσε το ίδιο συναίσθημα.

Με βάση τα ξένα δημοσιεύματα, ο Chris Noth, ο οποίος ενσάρκωνε τον μεγάλο έρωτα της Carrie, Mr.Big αλλά και ο David Eigenberg, εραστής της Miranda, Steve Brady, δεν θα επιστρέψουν στη σειρά.

Για 6 ολόκληρες σεζόν, ο Big ήταν ένας από τους βασικούς ρόλους της σειράς, που τελικά παντρεύτηκε την Carrie στην πρώτη ταινία το 2008. Στη δεύτερη ταινία είδαμε το ζευγάρι να δυσκολεύεται με τον έγγαμο βίο, προσπαθώντας ωστόσο για το καλύτερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως φαίνεται, στο reboot θα δούμε πως το ζευγάρι δεν τα κατάφερε τελικά και χώρισε. Όπως και να έχει όμως, εμείς αναμένουμε να δούμε τα νέα σύνολα της Carrie και ποιες τάσεις της σύγχρονης μόδας θα αποθεώσει αυτή τη φορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.