Survivor: Η αντίδραση της Μαριαλένας όταν αντίκρισε τους νέους παίκτες – «Μπήκε ο πρώην μου» (βίντεο)

Survivor: Η αντίδραση της Μαριαλένας όταν αντίκρισε τους νέους παίκτες – «Μπήκε ο πρώην μου» (βίντεο)

Όπως έχει ήδη μαθευτεί στο αυριανό επεισόδιο του Survivor, τρεις νέοι παίκτες θα κάνουν την εμφάνισή τους στην παραλία.

Συγκεκριμένα, εδώ και μέρες είχε μαθευτεί πως στο ριάλιτι επιβίωσης θα δούμε σύντομα τον 31χρονο Σάκη Κατσούλη, που είναι επιχειρηματίας και ποδοσφαιριστής, και την Χριστίνα Κεφαλά, που είναι αθλήτρια, influencer και πρώην παίκτρια του «My Style Rocks».

Ο πρώτος είχε σχέση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τη μάχιμη παίκτρια των μπλέ.

Μετά τον χωρισμό τους, ο ίδιος έκανε σχέση με τη Χριστίνα Κεφαλά, η οποία επίσης είχε κάνει αίτηση για να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης. Όπως είναι φυσικό, η είσοδός της θα αναστατώσει τη Μαριαλένα, καθώς η έλευσή τους σκάει σαν… βόμβα στον Άγιο Δομίνικο.

Στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, η παίκτρια της μπλε ομάδα ακούγεται να λέει, «Σκάνε τρεις καινούργιοι παίκτες, από εκεί που δεν το περίμενα. Τι να πω; Μπήκε ο πρώην μου και πραγματικά ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να γίνει στην προκειμένη φάση. Αναμένω να δω πώς θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες και αν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα».

«Πάγωσαν όταν μας είδαν μπροστά τους», ακούγεται να λέει ο Σάκης Κατσούλης. Από την άλλη, ακούγεται και ο έκπληκτος διάλογος ανάμεσα στη Μαριαλένα και την Αννα Μαρία Βέλλη, με τη δεύτερη να ρωτάει «Αυτή είναι η νυν του;» και τη Μαριαλένα να απαντά «Ναι, τα έχουν τώρα, δηλαδή. Τώρα είναι μαζί ναι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.