ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Survivor: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο του φαγητού (βίντεο)

Survivor: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο του φαγητού (βίντεο)

Αφίξεις θα έχουμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι νέοι παίκτες παίζουν μεγάλο ρόλο στο ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε το έπαθλο του φαγητού.

Ένα ακόμη πολύ δυνατό επεισόδιο θα δούμε σήμερα στο Survivor με τους Μπλε και τους Κόκκινους να δίνουν μια ακόμη μεγάλη μάχη!

Ενώ αρχικά οι Μπλε έδειχναν τα… δόντια τους σε κάθε αγώνισμα, οι Κόκκινοι όχι μόνο έχουν επιστρέψει για τα καλά αλλά όποτε βρίσκουν την ευκαιρία χτίζουν και σερί απέναντι στους αντιπάλους τους!

Το… κλου φυσικά στο σημερινό επεισόδιο θα είναι η είσοδος του πρώην της Μαριαλένας, ο οποίος θα μπει με την νυν του (!) στο παιχνίδι, με την είσοδό τους να προκαλεί σοκ στην παίκτρια των Μπλε.

Όπως θα δείτε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε η Μαχήτρια μένει έκπληκτη λέγοντας, «Σκάνε τρεις καινούργιοι παίκτες, από εκεί που δεν το περίμενα. Τι να πω; Μπήκε ο πρώην μου και πραγματικά ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να γίνει στην προκειμένη φάση. Αναμένω να δω πώς θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες και αν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα».

Στο αγωνιστικό σκέλος, το αγώνισμα σήμερα είναι το κλασικό και αγαπημένο ποδόσφαιρο με τις πληροφορίες μας από τον Άγιο Δομίνικο να αναφέρουν πως η νίκη απόψε θα είναι Μπλε χρώματος…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.