ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Survivor: Καυγάς Σοφίας-Τριαντάφυλλου για την Ανθή (βίντεο)

Survivor: Καυγάς Σοφίας-Τριαντάφυλλου για την Ανθή (βίντεο)

Η Σοφία και ο Τριαντάφυλλος αναμένεται να τσακωθούν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor για την Ανθή.

Ένας άγριος καβγάς εκτυλίσσεται στο σημερινό επεισόδιο του Survivor και συγκεκριμένα στην παραλία της κόκκινης ομάδας. Πρωταγωνιστές ο Τριαντάφυλλος και η Σοφία με επίκεντρο την Ανθή.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό απόσπασμα της εκπομπής του ΣΚΑΪ «σου κου family», ο Τριαντάφυλλος τα έβαλε με την Ανθή, ότι δεν βοηθάει στην καλύβα και πως είναι όλη μέρα στην παραλία με το μαγιό της.

Η Σοφία φαίνεται να παίρνει θέση και να υπερασπίζεται την Ανθή με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση με τον Τριαντάφυλλο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.