ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Όταν η Ανθή Σαλαγκούδη παραδεχόταν: «Εγώ ήμουν το μόνο ρουσφέτι στην ΕΡΤ;» (βίντεο)

Όταν η Ανθή Σαλαγκούδη παραδεχόταν: «Εγώ ήμουν το μόνο ρουσφέτι στην ΕΡΤ;» (βίντεο)

Χαμός συνεχίζεται να γίνεται με το θέμα της Ανθής Σαλαγκούδη καθώς οι συμπαίκτες της θέλουν να αποχωρήσει απ’ το Survivor, αφού και δεν αγωνίζεται και χαρίζει πόντους στην μπλε ομάδα, και δεν συνεισφέρει στην καλύβα… και κάθεται και παίρνει χρώμα στην παραλία!

Η ίδια που ψήφισε τον Τριαντάφυλλο γιατί έπιασε στο στόμα του -όπως είπε- την οικογένεια της, μετά από νέο καυγά τον ρώτησε: «Με βοηθά ο πατέρας μου; Εδώ; Πως με βοηθά ο πατέρας μου;».

Φυσικά στο twitter έγινε πανηγύρι αφού την τρόλαραν πως και καλά το παίζει άσχετη μη γνωρίζοντας πως την βοηθάει ο πατέρας της.

Ωστόσο η ίδια το 2017 μίλησε στο Πρωινό είχε μιλήσει η ίδια για τον πατέρα της και τα ρουσφέτια.

«Ήταν μια άσχημη περίοδος στην ΕΡΤ γιατί δέχτηκα σκληρή κριτική πριν καν ξεκινήσω» είπε αναφερόμενη σε όλα όσα ακούστηκαν για την παρουσία της στην Δημόσια Τηλεόραση. Εκμεταλλεύτηκαν το όνομά μου λόγω του πατέρα μου και με στοχοποίησαν για τους δικούς τους πολιτικούς λόγους και παιχνίδια» συνέχισε η δημοσιογράφος, ενώ μάλιστα αναρωτήθηκε:

«Εγώ ήμουν το μόνο ρουσφέτι στην ΕΡΤ; Όλοι οι άλλοι είχαν μπει με ΑΣΕΠ;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.