ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Α.Κούγιας πήρε «σβάρνα» τα κανάλια για να… τσακώνεται – Έκλεισε πάλι το τηλέφωνο στο Πρωινό

Ο Α.Κούγιας πήρε «σβάρνα» τα κανάλια για να… τσακώνεται – Έκλεισε πάλι το τηλέφωνο στο Πρωινό

Ο Αλέξης Κούγιας από το πρωί έχει «αλωνίσει» όλες τις εκπομπές για να υπερασπιστεί τον… «ανυπεράσπιστο» Δημήτρη Λιγνάδη. Κάτι που φαίνεται να μην καταφέρνει μιας και όπου βγαίνει … τσακώνεται.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ένταση που δημιουργήθηκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Φαίνεται όμως πως αυτή η αντιπαράθεση δεν του ήταν αρκετή.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Πρωινό οι τόνοι ανέβηκαν αρκετές φορές και η συζήτηση ολοκληρώθηκε ξαφνικά, όταν ο κ. Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να διαβάσει απόσπασμα από το κείμενο που έγραψε στο facebook, για τις απειλές που δέχεται, ο γιος του Αλέξη Κούγια, Χρήστος, δημιουργήθηκε η πρώτη μεγάλη ένταση.

Αλέξης Κούγιας: Ή θα την διαβάσετε ολόκληρη ή θα αποχωρήσω.
Γιώργος Λιάγκας: Κύριε Κούγια σας παρακαλώ!
Αλέξης Κούγιας: Ή θα την διαβάσετε ολόκληρη ή θα αποχωρήσω! Ξεκινήστε ολόκληρη από την αρχή.

Το κείμενο που έγραψε ο Χρήστος Κούγιας

«Από την ώρα που βγήκε η συνέντευξη του πατέρα μου στο MEGA, δεχόμαστε κριτικές, απειλητικά μηνύματα κ.ο.κ εγώ και η αδελφή μου από τον κάθε «κανένα». Σε όλους εσάς που δήθεν ενοχληθήκατε και ανεβάζετε απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από φίλους μέχρι και άκυρους, έχω να σας πω ορισμένα πράγματα.

Θα ήθελα να τονίσω ότι τόσο εγώ όσο και η μητέρα μου και η αδελφή μου και κυρίως ο πατέρας μου, ΣΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ. Αδιαφορούμε πλήρως για την άποψη σας και στηρίζουμε στο έπακρον τον καλύτερο και πιο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ δικηγόρο στην Ελλάδα – που τυχαίνει να είναι και πατέρας μας. Πήρε αυτή την υπόθεση γιατί έτσι γουστάρει, γιατί δεν σας βλέπει καν και γιατί είναι ο μεγαλύτερος μάγκας στην Ελλάδα.
Κάθε άνθρωπος, ας είναι και κατά συρροή δολοφόνος, έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχαν δικαστήρια ούτε δικηγόροι και θα επικρατούσε ένας πανικός. Όποιος παίρνει τον πατέρα μου δεν είναι ένοχος, απλώς επιλέγει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ για να τον υπερασπιστεί. Δεν ορίζει ο δικηγόρος ποιος θα δικαιωθεί η καταδικαστεί, άλλα το δικαστήριο.
Άμα η κοινή λογική δεν σας καλύπτει, σας προκαλώ να συνεχίσετε τα ποσταρίσματα και τις απειλές όμως πρέπει να σας ενημερώσω ότι εμένα και την Μάιρα δεν μας αγγίζει τίποτα, και δεν μπορεί κανείς να μας χρησιμοποιήσει για να βλάψει τους γονείς μας».

«Το σιχαμένο είναι ότι αυτοί που το κάνουν αυτό δεν το κάνουν σε μένα. Νομίζουν ότι απειλώντας τα παιδιά μου με τέτοιο χυδαίο τρόπο», τόνισε στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας.

Λίγα λεπτά αργότερα, όταν αναφέρθηκε από τους παρουσιαστές ότι υπάρχουν καταγγελίες για τον κ. Λιγνάδη, ο κ. Κούγιας ζήτησε συγκεκριμένα ονόματα. Μια παρέμβαση της Φαίης Σκορδά, όμως, προκάλεσε νέα ένταση.

«Την προηγούμενη φορά που παρενέβητε με αυτόν τον τρόπο στη συνομιλία μας, αποχώρησα. Να σέβεστε τον συνομιλητή σας και ειδικά αυτόν που συνομιλεί μαζί σας. Να σέβεστε εμένα. Σας παρακαλώ πολύ!», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Επόμενη διακοπή, από τον Γιώργο Λιάγκα αυτή τη φορά, έκανε έξαλλο τον κ. Κούγια. «Θα ακούσετε την τοποθέτησή μου; Έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Αν θέλετε να συνεχίσουμε τη συζήτηση. Παρακαλώ πολύ! Θα κλείσω, γεια σας. Ευχαριστώ πολύ», είπε και έκλεισε το τηλέφωνο.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.