Survivor: Ο Περικλής Κονδυλάτος «στήνει στον τοίχο» την Ανθή – «Υποκρίτρια και καιροσκόπος μέχρι το τέλος»

Survivor: Ο Περικλής Κονδυλάτος «στήνει στον τοίχο» την Ανθή – «Υποκρίτρια και καιροσκόπος μέχρι το τέλος»

Ο Περικλής Κονδυλάτος που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από το Survivor 4 με μια ανάρτησή του «έσταξε δηλητήριο» κατά της πρώην συμπαίκτριας -και φίλης του, εντός του ριάλιτι- Ανθής Σαλαγκούδη η οποία αποχώρησε χθες από το ριάλιτι επιβίωσης.

Με μια εικόνα που που είναι γραμμένη η εξής φράση του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ «Στο τέλος, δεν θα θυμόμαστε τα λόγια των εχθρών μας, αλλά τη σιωπή των φίλων μας», ο Περικλής Κονδυλάτος «φωτογραφίζει» την Ανθή Σαλαγκούδη

«Με κατηγορούν ότι «γύρισα την μπιφτέκια» και ότι δεν είμαι ένας άνθρωπος με τιμή γιατί δεν σε υποστηρίζω. Εάν το να είμαι εμπλεος δόξας και τιμής σημαίνει να υποστηρίζω συνεχώς το ίδιο λάθος, και να είμαι αμετανόητος και να μην εξελίσσομαι και να μην αναθεωρώ τα σφάλματα μου, τότε ας είμαι α-τίμος. Εγώ ξέρω εάν έχω σφάλει. Και ξέρω όταν αντιληφθώ το λάθος να το μαζέψω με ΌΠΟΙΟ κόστος στην δημοφιλια μου την οποία δεν επεδίωξα ποτέ, πάντοτε με ενδιέφερε μόνον η αλήθεια και μέσα στο παιχνίδι και εκτός.

Όταν αντιλήφθηκα κάποια πράγματα σου τα είπα ευθέως και από τότε έγινα ο χειρότερος εχθρός σου: Όταν σου είπα ότι το παιχνίδι δεν το γουστάρεις, ότι ούτε το να βγαίνεις προτεινόμενη σου αρέσει (εννοείται για το prestige), όταν σου είπα ότι τα παιδιά όχι μόνον δεν έχουν κάτι εναντίον σου ίσα ίσα πεινάνε εξαιτίας σου 2 μήνες τώρα και με τις νίκες τους επωφελείσαι κ από τροφή και από ασυλίες, εσύ σταμάτησες να μου μιλάς και μου είπες ότι κάνω φτηνό reality. Δεν με ενδιαφέρει τι νομίζεις: Με ενδιαφέρουν οι φίλοι μου που είναι στην ζούγκλα και πίνουν , κρυώνουν τα βράδια, κάνουν τις βιολογικές τους ανάγκες στο σκοτάδι στην φύση. όλοι προσπαθούν να κάνουν κάτι, και εσύ απλά περιφέρεσαι και παραπονιεσαι γιατί για αυτό που οι άλλοι κοπιάζουν να έχουν, εσύ απλά το καταδέχεσαι.

Αυτό για το οποίο εσύ μένεις με το ζόρι βγάζοντας πολλά, οι άλλοι το εκτιμούν βγάζοντας τρεις και εξήντα. Δεν σε πειράζουν τα παιδιά, ούτε εγώ, ούτε ο μπαμπάς σου. Σε πειράζει που δεν έχεις ιδανικά και δεν αντέχεις να είσαι άχθος αρουρης. Σταμάτησες να μου μιλάς και δεν κατάλαβα πότε το γιατί, στο συμβούλιο όμως έκανες ότι έκλαψες για να κερδίσεις έστω και από την αποχώρηση μου. Υποκρίτρια και καιρόσκοπός μέχρι το τέλος.

Προσεύχομαι για τα αδέλφια μου Τριαντάφυλλο, Κώστα, Ηλία, Μαριάνθη, Σοφία, Κορρο, Κοψιδά, Ασημακόπουλο, να είναι καλά, μου λείπουν επώδυνα και προσεύχομαι σ αυτον που δεν έχει όνομα, να τους έχει νικητές. Τέλος δεν με ενδιαφέρει να έχω φίλους, έχω φίλη την αλήθεια, και η αλήθεια είναι φίλη με την αλήθεια μου. Αυτά. Εάν γυρίζω την μπιφτέκια η όχι είναι δικό μου θέμα, και μερικές φορές πρέπει να την γυρίσεις γιατί αλλιώς καίγεται και δεν τρώγεται με τίποτα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.