Τηλεοπτική σειρά στο Netflix βασισμένη στο βιβλίο του 50 Cent «The 50th Law»

Τηλεοπτική σειρά στο Netflix βασισμένη στο βιβλίο του 50 Cent «The 50th Law»

Στους τηλεοπτικούς δέκτες, μέσω του Netflix αναμένεται να μεταφερθεί το βιβλίο του 50 Cent «The 50th Law».

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται ανέκδοτα και διδαχές από ιστορικές προσωπικότητες όπως ο Σωκράτης, ο Ναπολέοντας, ο Σουν Τσου, ο Αβραάμ Λίνκολν, ο Μάλκολμ Χ που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του 50 Cent, από τα χρόνια του στους δρόμους του Κουίνς, στη Νέα Υόρκη, όταν έμπαινε και έβγαινε στη φυλακή, την εποχή που αποφάσισε να ασχοληθεί με τη ραπ μουσική και στη συνέχεια τη δραστηριοποίησή του σε επιχειρήσεις και παραγωγές ταινιών και τηλεοπτικών σειρών.

Η ιδέα να μεταφερθεί το βιβλίο που έγραψε το είδωλο της χιπ χοπ κουλτούρας, μαζί με τον Ρόμπερτ Γκριν, σε σειρά προτάθηκε στον Κένια Μπάρις από τον συνεργάτη του, Χέιλ Ροθσταϊν.

Οι Ροθστάιν και ο Μπάρις αναμένεται να γράψουν το σενάριο του πρώτου επεισοδίου της σειράς και θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί υπό την εταιρεία παραγωγής Khalabo Ink Society του Μπάρις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 50 Cent θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μέσω του banner του, G-Unit Film & Television.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.