Battle of the Couples: Ξεκινά η μάχη και… όλα στη φόρα για το έπαθλο (βίντεο)

Battle of the Couples: Ξεκινά η μάχη και… όλα στη φόρα για το έπαθλο (βίντεο)

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το “Battle of the Couples”, το νέο ριάλιτι του Alpha, που θα θυμίζει λίγο από… πολλά ριάλιτι μαζί, αφού έρωτες, ίντριγκες, δοκιμασίες, αγωνίσματα και αντιζηλίες θα “στοιχειώσουν” το πολυτελές σπίτι.

«Απόψε ξεκινάει το Battle of the couples! Καλωσήρθατε! 12 ζευγάρια είναι έτοιμα να ζήσουν την πιο δυνατή εμπειρία της ζωής τους» καλωσόρισε τους τηλεθεατές ο Παναγιώτης Βασιλάκος στην αποψινή πρεμιέρα του νέου φιλόδοξου ριάλιτι του Alpha.

«Όλα τα ζευγάρια δήλωσαν συμμετοχή για να ριχθούν στη μάχη και να διεκδικήσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο» πρόσθεσε, πριν συστήσει τα 12 διαγωνιζόμενα ζευγάρια στους τηλεθεάτες, εξηγώντας ότι οι παίκτες θα πρέπει να δώσουν τα πάντα για να φτάσουν στη μεγάλη νίκη με έπαθλο τουλάχιστον 100.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.