ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

MasterChef – Ξέσπασε ο Κωστής: «Δεν θα ρίξουν την αξιοπρέπεια μου – Εγώ θα τους πετάξω έξω» (βίντεο)

MasterChef – Ξέσπασε ο Κωστής: «Δεν θα ρίξουν την αξιοπρέπεια μου – Εγώ θα τους πετάξω έξω» (βίντεο)

Ο Αντώνης κέρδισε τον Κωστή στη χθεσινή δοκιμασία του MasterChef για την ασυλία και ο Κωστής είναι πλέον έτοιμος να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του.

Κάτι που τον γέμισε με απογοήτευση, καθώς γνωρίζει ότι θα ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του. Βλέπετε, δεν έχει και τόσο καλή σχέση με τους περισσότερους και γνωρίζει ότι θα τον βγάλουν στον… τάκο.

Μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα φάνηκε αρκετά εκνευρισμένος, λέγοντας: «Πάμε να φτιάξουμε πράγματα γιατί ξέρω ότι αύριο μετά την ψηφοφορία θα βρεθώ να μαγειρέψω. Όταν δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες κι απλά ψηφίζουν κάποιον που δεν τις είχε… Αλλά λένε έλα μωρέ θα τον ψηφίσω γιατί είμαι μαζί με τον άλλον για να έχω κάτι να κάνω. Έχεις τα κότσια; Δώσε μου αρμοδιότητες κι αν δεν τα καταφέρω ψήφισέ με. Την αξιοπρέπειά μου δεν θα μου την ρίξουν αυτοί κάτω. Εγώ θα τους πετάξω από το σπίτι.»


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.