ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Survivor: Ράκος η Άννα Μαρία – Έμαθε πως είναι η… λιγότερο δημοφιλής παίκτρια του ριάλιτι

Survivor: Ράκος η Άννα Μαρία – Έμαθε πως είναι η… λιγότερο δημοφιλής παίκτρια του ριάλιτι

Ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor και μετέφερε… άσχημα μαντάτα στην Άννα Μαρία.

Αρχικά να τονίσουμε πως η είσοδος του Σάκη Κατσούλη στο ριάλιτι και συγκεκριμένα στην ομάδα των μπλε έφερε τα πάνω κάτω. Ο νέος παίκτης της ομάδα, όπως είναι λογικό, ήρθε κοντά με την πρώην του Μαριαλένα Ρουμελιώτη και πριν λίγες μέρες της αποκάλυψε πολλά. Ένα από αυτά που της είπε είναι η άποψη που έχει το τηλεοπτικό κοινό έξω για τους παίκτες των δύο ομάδων, όπως αναφέρει το athensmagazine.gr.

Αρχικά της αποκάλυψε πως το Instagram της αποτελεί παρελθόν μετά από μαζικές αναφορές στο προφίλ της, κάτι που την απογοήτευσε και την έριξε πολύ ψυχολογικά. Ένα άλλο συμβάν που την έριξε ήταν η άποψη που έχει το κοινό για την στενή της φίλη, Άννα Μαρία.

Survivor spoiler: Σε κατάσταση σοκ η Άννα Μαρία μετά τις αποκαλύψεις για την άποψη του κόσμου

Συγκεκριμένα ο Σάκης αποκάλυψε στην Μαριαλένα πως η Άννα Μαρία είναι η πιο μισιτή παίκτρια του ριάλιτι, κάτι που η ίδια μετέφερε αμέσως στην φίλη της. Ποια ήταν η αντίδραση της τελευταίας; Να απογοητευτεί πλήρως.

Μάλιστα έμαθε πως έξω σχολιάζεται ιδιαίτερα η στενή της επαφή με τον Νίκο Μπάρτζη, κάτι που πιστεύει ότι θα φέρει επιπτώσεις και στη σχέση της εκτός Survivor! Που να γνώριζε ότι ο αγαπημένος της την έχει κάνει ήδη unfollow στο Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι αναμένεται στα επόμενα επεισόδια να δούμε μια διαφορετική Άννα Μαρία και λίγο πιο απόμακρη από τον Νίκο Μπάρτζη! Ήδη εκπομπή του ΣΚΑΙ πρόδωσε έναν πρώτο τσακωμό ανάμεσα στα δύο παιδιά πριν λίγες μέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.