Survivor – Τρομερή ατάκα Τριαντάφυλλου για Τζέιμς: «Από καφετζής γίνεται σουβλατζής και μπιφτεκάς» (βίντεο)

Survivor – Τρομερή ατάκα Τριαντάφυλλου για Τζέιμς: «Από καφετζής γίνεται σουβλατζής και μπιφτεκάς» (βίντεο)

Με τον Τζέιμς Καφετζή θα ασχοληθούν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor οι παίκτες, σύμφωνα με όσα φαίνονται στο τρέιλερ.

Στο συμβούλιου του νησιού που θα ακολουθήσει το αγώνισμα για την ασυλία, φαίνεται ο Τριαντάφυλλος με το γνωστό του ύφος να λέει: «Άκουσα τον Τζέιμς να από Καφετζής, να γίνεται σουβλατζής, μπιφτεκάς, πιτσαδόρος, τα γύρισε όλα τα φαγητά ανάποδα».

Στη συνέχεια την σκυτάλη για να βάλει κατά του Τζέιμς, παίρνει ο Κρις που τον κατηγορεί πως: «Παίζει το παιχνίδι της ενότητας για να φανεί καλός στα μάτια του κόσμου και να δείξει ότι είναι ο ενωτικός αρχηγός».

Η τελευταία που ακούγεται είναι η Σοφία: «Τρίζει η καρέκλα του πρίγκιπα Τζέιμς, συγγνώμη Τζέιμς αλλά έπρεπε να το πω».



Παράπονα από την Άννα Μαρία Βέλη

Το τρέιλερ πάντως ξεκινάει με την Άννα Μαρία Βέλλη να εκφράζει παράπονά της για την συμπεριφορά των συμπαικτών της, λέγοντας: «Ήταν κάτι που δεν έστεκε για κανένα λόγο. Το αφήσαμε στην γενικότητα του ότι μπορεί αυτό που λέει η Χριστίνα να ισχύει. Και ταυτόχρονα δεν είδα κανένα από τους κοντινούς μου ανθρώπους να παίρνει θέση. Το έχω κάνει πολλές φορές για το Νίκο ας πούμε να προσπαθώ να τον ηρεμίσω. Εμένα αυτό με πείραξε πάρα πολύ».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.