Νέο «φάουλ» της Τ.Στεφανίδου στο θέμα Δ.Λιγνάδη: Είχε επί 20 λεπτά στην αναμονή τον Σ.Μπιμπίλα

Νέο «φάουλ» της Τ.Στεφανίδου στο θέμα Δ.Λιγνάδη: Είχε επί 20 λεπτά στην αναμονή τον Σ.Μπιμπίλα

Σε ένα ακόμα «φάουλ» σε ότι αφορά το σκάνδαλο παιδεραστίας του Δημήτρη Λιγνάδη υπέπεσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Μετά το «ρεπορτάζ» που προβλήθηκε στην εκπομπή της με το οποίο προσπαθούσε να επιβεβαιώσει το άλλοθι του Δ.Λιγνάδη, μετά την συγκίνηση της για το «δράμα» του κατηγορούμενου για παιδεραστία πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και μετά τις πρόσφατες ειρωνείες της προς το πρόσωπο του Σπύρου Μπιμπίλα, η παρουσιάστρια προκάλεσε ξανά την κοινή γνώμη.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είχε τον Σπύρο Μπιμπίλα για 20 λεπτά στην αναμονή προτού τον βγάλει στον αέρα της εκπομπής, κάτι που προκάλεσε την οργή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε δείξει παροιμιώδη μεγαλοψυχία απέναντι στην Τατιάνα και τις ειρωνείες της, καλώντας τον κόσμο να μην της επιτίθεται. Τώρα το γιατί υπήρξε πριν από λίγο αυτό το καψόνι, που είναι πρόκληση για δεύτερη φορά κατά ενός ανθρώπου που έχει συσπειρώσει γύρω του με την αξιοπρέπεια του και τον ανθρωπισμό του σχεδόν το σύνολο της κοινωνίας, μόνο η Τατιάνα ξέρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.