«Άκυρο» στην Τ.Στεφανίδου από γνωστή εταιρεία – Απέσυρε την χορηγία επειδή λυπήθηκε τον παιδόφιλο Δ.Λιγνάδη

«Άκυρο» στην Τ.Στεφανίδου από γνωστή εταιρεία – Απέσυρε την χορηγία επειδή λυπήθηκε τον παιδόφιλο Δ.Λιγνάδη

Τις τελευταίες ημέρες έχει προκληθεί σάλος, σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Τατιάνα Στεφανίδου προσέγγισε την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή της.

Η γνωστή παρουσιάστρια, προβάλλοντας την φωτογραφία του γνωστού σκηνοθέτη με τον σκούφο και την μάσκα, την προηγούμενη εβδομάδα, είπε: «Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο, ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά, το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο και τα λέει όλα. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της ανησυχίας, της απόγνωσης».

Οι παραπάνω εκφράσεις πυροδότησαν σάλο στα social media, με αποτέλεσμα να υπάρχουν φωνές που να ζητούν την απόσυρση των χορηγών από την εκπομπή. Κάτι που θυμίζουμε ότι είχε συμβεί και στο Big Brother μετά τις ατάκες περί βιασμού.

Το σχόλιο και η απάντηση στο Facebook

Το Σάββατο λοιπόν, κάτω από ένα ποστάρισμα της NAK Shoes στο Facebook, μία χρήστρια έγραψε το παρακάτω μήνυμα…

«Έχετε λάβει υπόψη σας ότι η εκπομπή ΤLive στην οποία είστε χορηγός κρατάει αμφιλεγόμενη στάση στο ελληνικό #metoogr υποστηρίζοντας προκλητικά έναν άνθρωπο ο οποίος κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων;; Σκεφτείτε λίγο σε ποιους επιλέγετε να διαφημιστείτε! Έτσι όπως σας μάθαμε, έτσι και θα σας ξεγράψουμε!».

Την Δευτέρα το μεσημέρι, στο σχόλιο αυτό υπήρξε απάντηση από την NAK Shoes η οποία προανήγγειλε την απόσυρση της χορηγίας:

​«Η εταιρεία NAK Shoes καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής «ΤLive» με παρουσιάστρια την κυρία Τατιάνα Στεφανίδου για το κοινωνικό κίνημα #MeTooGR (ευαισθητοποίηση κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης) και, αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας, έχει δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας της από την εν λόγω εκπομπή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.