ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Σε κατάσταση σοκ Ναταλία Γερμανού και Κώστας Τσουρός για τον Γιώργο Καραϊβάζ – Η διαφορετική έναρξη

Σε κατάσταση σοκ Ναταλία Γερμανού και Κώστας Τσουρός για τον Γιώργο Καραϊβάζ – Η διαφορετική έναρξη

Σε κατάσταση σοκ είναι η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, το μεσημέρι της Παρασκευής, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Η έναρξη της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται, ήταν εντελώς διαφορετική, χωρίς γέλια, χορούς και ζωηρή μουσική, καθώς ο αστυνομικός συντάκτης που δολοφονήθηκε ήταν φίλος τόσο της Ναταλίας, όσο και του Κώστα Τσουρού.

«Λίγο διαφορετική είναι η έναρξή μας σήμερα, χωρίς πολλά χαμόγελα τουλάχιστον για την αρχή. Στην πορεία ευελπιστούμε να καλυτερέψει και η δική μας διάθεση και το κλίμα και βεβαίως να φτιάξουμε και τη δική σας διάθεση, διότι δε ξεχνάμε ποτέ πως ο σκοπός ο δικός μας είναι να φέρνουμε χαμόγελα και αισιοδοξία στο δικό σας σπίτι» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και συμπλήρωσε: «Δε μπορούσε να περάσει τόσο ανώδυνα από πάνω μας η τραγική είδηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, και για πολλούς από εμάς φίλος και συνάδελφος. Ο Κώστας τον ήξερε πολλά χρόνια, είχαν δουλέψει και μαζί. (…) Για εμάς ο Γιώργος ήταν από τους ανθρώπους που συναντούσαμε εδώ στους διαδρόμους, ήταν μόνιμος συνεργάτης για πολύ καιρό στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Πάντα με το χαμόγελο και είμαστε σε κατάσταση σοκ, όπως αντιλαμβάνεστε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κώστας Τσουρός, μάλιστα, θυμήθηκε την εποχή που το γραφείο του ήταν απέναντι από αυτό του Γιώργου Καραϊβάζ στον ΑΝΤ1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.