ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εκτός ελέγχου ο Η.Μπόγδανος: «Δεν θέλω να χαραμίζω το σάλιο μου για αυτούς» (βίντεο)

Εκτός ελέγχου ο Η.Μπόγδανος: «Δεν θέλω να χαραμίζω το σάλιο μου για αυτούς» (βίντεο)

Δύσκολες στιγμές φαίνεται να περνά τις τελευταίες ώρες στο Survivor ο Ηλίας Μπόγδανος, μετά την σφοδρή σύγκρουση με τον Αλέξη Παππά.

Οι δύο παίκτες είχαν ένα έντονο φραστικό επεισόδιο στο αγώνισμα επάθλου και λίγο έλειψαν να πιαστούν στα χέρια, αν δεν υπήρχε η άμεση αντίδραση των συμπαικτών του. Μάλιστα, ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται να παίρνει σηκωτό τον Ηλία Μπόγδανο προκειμένου η κατάσταση να μην ξεφύγει εντελώς.

Ο τραγουδιστής όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να προσπαθεί να τον εμψυχώσει. Παρόλα αυτά ο Ηλίας ξεσπάει σε κλάματα.

«Εγώ δεν γουστάρω να αφιερώνω ούτε τόσο σάλιο… Προτιμώ να το φτύνω κάτω το σάλιο μου παρά να το χαραμίζω γι αυτούς», λέει έντονα φορτισμένος ο Ηλίας.

«Βλέπω τον αδελφό μου, τον φίλο μου να ραγίζει η καρδιά του και ραγίζει και η δική μου η καρδιά», λέει ο Κώστας, ο οποίος μιλάει με τον Ηλία και προσπαθεί να του αναπτερώσει το ηθικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ηλία εσύ το ξέρουμε όλοι ποιος είσαι. Δεν έχεις να μας αποδείξεις τίποτα γι αυτή την τεράστια καρδιά που έχεις. Όλους εμάς τους κόκκινους εσύ μας κρατάς», του λέει και ο Ηλίας ξεσπάει σε λυγμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.